Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Paldiski

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paldiski inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paldiski miniguide

Paldiski
Biludlejning Paldiski

Paldiski er en lille by beliggende på Estlands nordkyst. Det er beliggende på den vestlige side af landet, på en halvø kaldet Pakri, som har en beliggenhed i Østersøen.Det er kun ca. 50 km til hovedstaden Tallinn, som ligger mod øst.Byen tilhørte svenskerne under navnet Rågervik indtil russerne overtog i 1700-tallet. Befolkningen er målt på omkring 4000 (2008).

Det isfrie havn Paldiski har længe været vigtigt for både Estland og Rusland, og den russiske flåde havde længe været det sted, der base.Befolkningen er faldet drastisk i de seneste år bl.a. på grund af en russisk atomreaktor, der var her, og beboerne flyttes, fordi havnen er forurenet med radioaktivt affald. Pakri halvø har en smuk høje klinter, indbydende strande og at Estlands højeste fyrtårn ligger her. Der er færgeforbindelse mellem Paldiski og Kappelskär i Sverige .

Den internationale lufthavn i Tallinn opkaldt Lennart Meri Tallinn Airport ligger cirka 50 miles vest for Paldiski.