Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paldiski

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paldiski inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paldiski miniguide

Paldiski

Biludlejning Paldiski

Paldiski er en lille by beliggende på Estlands nordkyst. Det er beliggende på den vestlige side af landet, på en halvø kaldet Pakri, som har en beliggenhed i Østersøen.Det er kun ca. 50 km til hovedstaden Tallinn, som ligger mod øst.Byen tilhørte svenskerne under navnet Rågervik indtil russerne overtog i 1700-tallet. Befolkningen er målt på omkring 4000 (2008).

Det isfrie havn Paldiski har længe været vigtigt for både Estland og Rusland , og den russiske flåde havde længe været det sted, der base.Befolkningen er faldet drastisk i de seneste år bl.a. på grund af en russisk atomreaktor, der var her, og beboerne flyttes, fordi havnen er forurenet med radioaktivt affald. Pakri halvø har en smuk høje klinter, indbydende strande og at Estlands højeste fyrtårn ligger her. Der er færgeforbindelse mellem Paldiski og Kappelskär i Sverige .

Den internationale lufthavn i Tallinn opkaldt Lennart Meri Tallinn Airport ligger cirka 50 miles vest for Paldiski.

Dansk