Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tallinn Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallinn Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallinn Lufthavn miniguide

Tallinn Lufthavn

Biludlejning Tallinn Lufthavn

Lennart Meri Tallinn Airport (TLL) ligger 4 km fra Tallinn , og er den største lufthavn i Estland . En lufthavnsbus kører mellem lufthavnen og centrum af Tallinn.Lufthavnen har et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, både budgettet, Europcar, Hertz, Avis, National og Sixt er repræsenteret her.

I 2009 var 1.346.236 passagerer besøger Tallinn Airport. De vigtigste base for den nationale flyselskab Estonian Air. Mellem 2006 og 2008 i lufthavnen gennemgik en større fornyelse projekt, der har gjort det til en moderne og komfortable lufthavn.

Tallinn Airport reklamerer på sin hjemmeside at være den første lufthavn i verden, der tilbyder gratis trådløs internetadgang i hele deres område. Ud over den afgiftsfri butik, lufthavnen et par interessante specialbutikker ene er “Cigar Lounge” og den anden sælger estiske håndværk. Ellers er der to restauranter i lufthavnen. Hotel Ülemiste ligger nær lufthavnen.

Dansk