Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tallinn Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallinn Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallinn Lufthavn miniguide

Tallinn Lufthavn
Biludlejning Tallinn Lufthavn

Lennart Meri Tallinn Airport (TLL) ligger 4 km fra Tallinn, og er den største lufthavn i Estland.  En lufthavnsbus kører mellem lufthavnen og centrum af Tallinn.Lufthavnen har et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, både budgettet, Europcar, Hertz, Avis, National og Sixt er repræsenteret her.

I 2009 var 1.346.236 passagerer besøger Tallinn Airport. De vigtigste base for den nationale flyselskab Estonian Air. Mellem 2006 og 2008 i lufthavnen gennemgik en større fornyelse projekt, der har gjort det til en moderne og komfortable lufthavn.

Tallinn Airport reklamerer på sin hjemmeside at være den første lufthavn i verden, der tilbyder gratis trådløs internetadgang i hele deres område. Ud over den afgiftsfri butik, lufthavnen et par interessante specialbutikker ene er “Cigar Lounge” og den anden sælger estiske håndværk. Ellers er der to restauranter i lufthavnen. Hotel Ülemiste ligger nær lufthavnen.