Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tallinn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallinn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallinn miniguide

Tallinn
Biludlejning Tallinn

Tallinn er hovedstad i Estland er placeret langt nordlige del af landet.Byens havn, som er den vigtigste i landet, fører ind i Finske Bugt lige syd for Finland .Det er omkring 80 km til den finske hovedstad Helsinki .Dette er Estlands største by, og i 2010 blev anslået befolkning på over 405 000 Tallinn Reval opkaldt indtil 1918 og var en købstad så tidligt som i 900’s.

Gennem historien har byen været genstand for diverse dominions. Byen er præget af danskernes tid fra 1200-tallet, Hanse fra 1500-tallet, svenskerne fra 1700-tallet og russerne fra 1800-tallet. I den gamle by, som var opført på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 1997, er den gamle bymure, tårne og middelalderlige kirker. Her er Europas ældste apotek var i drift i 1400. Tallinn tilbyder god shoppingområder, flere museer, herunder en udendørs museum om hvordan folk levede i fortiden, gallerier, parker aktiviteter og koncertsale.

Lennart Meri Tallinn Airport er en international lufthavn og den største i landet.Lufthavnen er beliggende ca. 4 km uden for centrum.