Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tallinn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tallinn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tallinn miniguide

Tallinn

Biludlejning Tallinn

Tallinn er hovedstad i Estland er placeret langt nordlige del af landet.Byens havn, som er den vigtigste i landet, fører ind i Finske Bugt lige syd for Finland .Det er omkring 80 km til den finske hovedstad Helsinki .Dette er Estlands største by, og i 2010 blev anslået befolkning på over 405 000 Tallinn Reval opkaldt indtil 1918 og var en købstad så tidligt som i 900’s.

Gennem historien har byen været genstand for diverse dominions. Byen er præget af danskernes tid fra 1200-tallet, Hanse fra 1500-tallet, svenskerne fra 1700-tallet og russerne fra 1800-tallet. I den gamle by, som var opført på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 1997, er den gamle bymure, tårne og middelalderlige kirker. Her er Europas ældste apotek var i drift i 1400. Tallinn tilbyder god shoppingområder, flere museer, herunder en udendørs museum om hvordan folk levede i fortiden, gallerier, parker aktiviteter og koncertsale.

Lennart Meri Tallinn Airport er en international lufthavn og den største i landet.Lufthavnen er beliggende ca. 4 km uden for centrum.

Dansk