Biludlejning Finland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Finland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Finland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Finland miniguide

Finland

Biludlejning Finland

Finland (5,2 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det nordøstlige Europa, der grænser Norge, Sverige og Rusland .Landet har søgrænser til Estland i syd, og kystlinje Østersøen, Finske Bugt Botniske Bugt og Den Botniske Bugt.

Finland har mere end 60.000 søer, og er således kaldt “tusind søer”. Nordligste del af landet – Lapland – rækker ud over polarcirklen.Landskabet i Finland består af store skovområder, ler sletter, arktiske krat og moser. Højeste – Halti – beliggende 1324 meter – placeret i nordvest.

Finland har både maritime og kontinentale klima – mild somre og kolde vintre. Lapland er den koldeste område.

Hovedstaden Helsinki (Helsingfors) har 580.000 indbyggere (2009), og er helt sydlige del af landet ved Den Finske Bugt.Helsinki er en vigtig havneby og har mange turistattraktioner og seværdigheder. Bedst kendt er måske Sveaborg – en af verdens største kystnære fort, der blev påbegyndt i 1784. Fortet er opført på UNESCO’s World Heritage List. Ellers byen parker, museer, opera, teater og gode indkøbsmuligheder.

Fra Helsinki er der færgeforbindelser til også at omfatte Estland, Tyskland, Polen og Sverige.

Andre større byer i Finland: Tampere, Turku, Oulu, Jyväskyla, Kuopio og Lahti.

Helsinki Vantaa Airport er Finland største internationale lufthavn – og er beliggende 19 km nord for hovedstaden.

Når du lejer en bil gennem os i Finland, er du garanteret en lav pris, da vi sammenligner flere virksomheder. Nogle af de selskaber vi sammenligner i Finland er Avis, Budget, National, Alamo og Europcar.

Dansk