Biludlejning Finland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Finland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Finland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Finland miniguide

Finland
Biludlejning Finland

Finland (5,2 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det nordøstlige Europa, der grænser Norge, Sverige og Rusland .Landet har søgrænser til Estland i syd, og kystlinje Østersøen, Finske Bugt Botniske Bugt og Den Botniske Bugt.

Finland har mere end 60.000 søer, og er således kaldt “tusind søer”. Nordligste del af landet – Lapland – rækker ud over polarcirklen.Landskabet i Finland består af store skovområder, ler sletter, arktiske krat og moser. Højeste – Halti – beliggende 1324 meter – placeret i nordvest.

Finland har både maritime og kontinentale klima – mild somre og kolde vintre. Lapland er den koldeste område.

Hovedstaden Helsinki (Helsingfors) har 580.000 indbyggere (2009), og er helt sydlige del af landet ved Den Finske Bugt.Helsinki er en vigtig havneby og har mange turistattraktioner og seværdigheder. Bedst kendt er måske Sveaborg – en af verdens største kystnære fort, der blev påbegyndt i 1784. Fortet er opført på UNESCO’s World Heritage List. Ellers byen parker, museer, opera, teater og gode indkøbsmuligheder.

Fra Helsinki er der færgeforbindelser til også at omfatte Estland, Tyskland, Polen og Sverige.

Andre større byer i Finland: Tampere, Turku, Oulu, Jyväskyla, Kuopio og Lahti.

Helsinki Vantaa Airport er Finland største internationale lufthavn – og er beliggende 19 km nord for hovedstaden.

Når du lejer en bil gennem os i Finland, er du garanteret en lav pris, da vi sammenligner flere virksomheder. Nogle af de selskaber vi sammenligner i Finland er Avis, Budget, National, Alamo og Europcar.