Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tampere

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampere inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tampere miniguide

Billeje Tampere

Biludlejning Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors), med sine 211.544 indbyggere (2009), Finlands næststørste by.Det er beliggende i den sydvestlige del af landet – og er det administrative centrum i landskabet Pirkanmaa (svensk: Birka Land). Tampere blev grundlagt af den svenske konge Gustav III i 1779. Byens svenske navn (Tampere) kommer fra placeringen af et vandfald mellem søerne og Pyhäjärvi Näsijärvi.

Blandt de mest populære attraktioner er den Tampere Kunstmuseum i centrum af byen. En gren af denne Mumitrolde Valley (Muumilaakso) – baseret på Tove Jansson berømte børnebøger. Det er beliggende i den arkitektonisk interessante Hovedbiblioteket Metso.

Ellers forlystelsesparken Särkänniemi nævnte, hvor der ud over de forskellige forlystelser og rutschebaner vil også finde planetarium, akvarium, delfinarium, zoo og kunstmuseum.Parken er også Nordens højeste tårn – Näsinneula (168 m) – med en restaurant på toppen.

Den internationale lufthavn Tampere-Pirkkala Lufthavn ligger 13 km sydvest for centrum.

Dansk