Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tampere

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampere inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tampere miniguide

Billeje Tampere
Biludlejning Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors), med sine 211.544 indbyggere (2009), Finlands næststørste by.Det er beliggende i den sydvestlige del af landet – og er det administrative centrum i landskabet Pirkanmaa (svensk: Birka Land). Tampere blev grundlagt af den svenske konge Gustav III i 1779. Byens svenske navn (Tampere) kommer fra placeringen af et vandfald mellem søerne og Pyhäjärvi Näsijärvi.

Blandt de mest populære attraktioner er den Tampere Kunstmuseum i centrum af byen. En gren af denne Mumitrolde Valley (Muumilaakso) – baseret på Tove Jansson berømte børnebøger. Det er beliggende i den arkitektonisk interessante Hovedbiblioteket Metso.

Ellers forlystelsesparken Särkänniemi nævnte, hvor der ud over de forskellige forlystelser og rutschebaner vil også finde planetarium, akvarium, delfinarium, zoo og kunstmuseum.Parken er også Nordens højeste tårn – Näsinneula (168 m) – med en restaurant på toppen.

Den internationale lufthavn Tampere-Pirkkala Lufthavn ligger 13 km sydvest for centrum.