Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Seinäjoki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Seinäjoki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Seinäjoki miniguide

Billeje Seinäjoki
Biludlejning Seinäjoki

Seinäjoki ligger i den vestlige del af det sydlige Finland – specielt landskabet sydlige Ostrobothnia, hvor byen er også det administrative center.Kun i 1960 var Seinäjoki byen, men havde allerede i omkring 150 år havde byerne bygninger. Befolkningen i dagens Seinäjoki er – efter en kommunal fusion i 2009 – til omkring 57.000.

Arkitekturen i Seinäjoki er for det meste moderne, og Finlands mest berømte arkitekt – Alvar Aalto (1898-1976) – har sat deres præg på næsten alle byens offentlige bygninger. Aalto projekter betragtes som værende blandt de førende attraktioner i byen. Dette omfatter Aalto Center (6 bygninger, der udgør Seinäjokis kulturelle og administrative “hjerte”), Kirke Lake Uden risti (med 1200 pladser) – og på rådhuset, biblioteket og teater.

Ellers Seinäjoki kendt som en meget aktiv musikby – og de to populære begivenheder, tiltrækker mange turister her hver sommer, nemlig tango festival Tangomarkkinat og rock festival Provinssirock.

Seinåajoki Lufthavn ligger ved landsbyen Ilmajoki, ca. 11 km sydøst for byen.