Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Seinäjoki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Seinäjoki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Seinäjoki miniguide

Billeje Seinäjoki

Biludlejning Seinäjoki

Seinäjoki ligger i den vestlige del af det sydlige Finland – specielt landskabet sydlige Ostrobothnia, hvor byen er også det administrative center.Kun i 1960 var Seinäjoki byen, men havde allerede i omkring 150 år havde byerne bygninger. Befolkningen i dagens Seinäjoki er – efter en kommunal fusion i 2009 – til omkring 57.000.

Arkitekturen i Seinäjoki er for det meste moderne, og Finlands mest berømte arkitekt – Alvar Aalto (1898-1976) – har sat deres præg på næsten alle byens offentlige bygninger. Aalto projekter betragtes som værende blandt de førende attraktioner i byen. Dette omfatter Aalto Center (6 bygninger, der udgør Seinäjokis kulturelle og administrative “hjerte”), Kirke Lake Uden risti (med 1200 pladser) – og på rådhuset, biblioteket og teater.

Ellers Seinäjoki kendt som en meget aktiv musikby – og de to populære begivenheder, tiltrækker mange turister her hver sommer, nemlig tango festival Tangomarkkinat og rock festival Provinssirock.

Seinåajoki Lufthavn ligger ved landsbyen Ilmajoki, ca. 11 km sydøst for byen.

Dansk