Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Joensuu Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Joensuu Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Joensuu Lufthavn miniguide

Billeje Joensuu Lufthavn

Biludlejning Joensuu Lufthavn – Foto: © Henri Bergius

Joensuu Lufthavn (JOE) er en lille lufthavn i Liperi nær byen Joensuu .

Der er busser fra lufthavnen til centrum kort efter ankomsten, og fra busstationen i Joensuu er bus 50 minutter før afgang. Bilen udlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota Leje og Scandia leje.

I 2008 besøgte 134.274 passagerer lufthavnen. Joensuu Lufthavn betjenes af to luftfartsselskaber, Finncomm Airlines og Finnair. Disse fly til Helsinki 6 gange om dagen på hverdage og tre gange om dagen i weekenden.

Joensuu Lufthavn har en cafe / restaurant, en VIP værelse og mail service.

Dansk