Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Joensuu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Joensuu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Joensuu miniguide

Billeje Joensuu
Biludlejning Joensuu

Joensuu, som har ca. 72.000 indbyggere (2009), er en flod i det østlige Finland, som er en del af landskabet Pohjois-Karjala (North Karelia). Afstanden øst til grænsen til Rusland er omkring 70 km.Grundlagt i 1848, hvor floden løber ud i Pielisjoki Pielinen, som er en del af Finlands største sø systemer – Lake Saimaa (svensk: Saima).

Joensuu er således en relativt ung by, som er påvirket af arkitekturen. Således er der kun få historiske steder i byen. Joensuu er et populært udgangspunkt for ture til de gamle ortodokse munkeklostrene Uusi-Valano og Lintula (ca. 60 km længere mod vest) – og at udforske den smukke naturområder i denne del af Karelen.

Der er flere store indkøbscentre i og omkring Joensuu. Ellers har byen investeret en masse om kunst og kultur – og de to kunstmuseer Ahio (finsk og North karelske kunst) og Joensuu Art Museum (finsk, kinesisk, græsk og romersk kunst – samt ortodokse ikoner) er et besøg værd.

Joensuu Lufthavn har daglige afgange til hovedstaden Helsinki.