Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Joensuu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Joensuu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Joensuu miniguide

Billeje Joensuu

Biludlejning Joensuu

Joensuu, som har ca. 72.000 indbyggere (2009), er en flod i det østlige Finland, som er en del af landskabet Pohjois-Karjala (North Karelia). Afstanden øst til grænsen til Rusland er omkring 70 km.Grundlagt i 1848, hvor floden løber ud i Pielisjoki Pielinen, som er en del af Finlands største sø systemer – Lake Saimaa (svensk: Saima).

Joensuu er således en relativt ung by, som er påvirket af arkitekturen. Således er der kun få historiske steder i byen. Joensuu er et populært udgangspunkt for ture til de gamle ortodokse munkeklostrene Uusi-Valano og Lintula (ca. 60 km længere mod vest) – og at udforske den smukke naturområder i denne del af Karelen.

Der er flere store indkøbscentre i og omkring Joensuu. Ellers har byen investeret en masse om kunst og kultur – og de to kunstmuseer Ahio (finsk og North karelske kunst) og Joensuu Art Museum (finsk, kinesisk, græsk og romersk kunst – samt ortodokse ikoner) er et besøg værd.

Joensuu Lufthavn har daglige afgange til hovedstaden Helsinki.

Dansk