Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pori Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pori Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pori Lufthavn miniguide

Billeje Pori Lufthavn

Biludlejning Pori Lufthavn – Foto: © Junafani

Pori Airport (POR) ligger 2,6 km syd for Pori. Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Pori. Hertz, Avis, Sixt og Europcar, bilen selskaber er repræsenteret, og tilbyde deres service.

62.130 passagerer besøgte Pori Lufthavn i 2008. Der er flere daglige afgange til Helsinki, i forbindelse med helligdage er der også en række internationale ruter fra Pori Lufthavn. Den finske Aviation Academy er en pilot skole, som ligger i lufthavnen.

Pori Lufthavn har en restaurant, mødelokaler og plads til børn. De nærmeste hoteller er beliggende i Pori.

Dansk