Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Espoo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Espoo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Espoo miniguide

Billeje Espoo
Biludlejning Espoo

Espoo (svensk: Espoo) er Finlands næststørste by med 244.300 indbyggere (2009).Det er beliggende i landskabet Nyland (Uusimaa) på den sydlige kyst, Den Finske Bugt – ca. 20 km vest for hovedstaden Helsinki .Byen er meget specifikt organiseret, idet det ikke har nogen større by. Forliget er spredt over et større område, der omfatter syv centre og 55 bydele.

Blandt de mest populære attraktioner i Espoo Art Museum er EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoo City Museum – og en bilmuseum og en sten museum. Ellers Espoo Domkirke (fra 1400-tallet) og Noux National Park (en lille nordvest for centrum) er nævnt. Byen er kendt for sine smukke kystlinje og hans fremragende svømning – og 17 km nord for byen kan du besøge Nordens største vandland, “Serena”.

Shopping muligheder i Espoo er meget god. Der er flere store varehuse og indkøbscentre, og flere små butikker. Møblerne kæde IKEA har også en filial lige uden for byen.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa International Airport, som ligger i nærheden af hovedstaden.