Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Espoo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Espoo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Espoo miniguide

Billeje Espoo

Biludlejning Espoo

Espoo (svensk: Espoo) er Finlands næststørste by med 244.300 indbyggere (2009).Det er beliggende i landskabet Nyland (Uusimaa) på den sydlige kyst, Den Finske Bugt – ca. 20 km vest for hovedstaden Helsinki .Byen er meget specifikt organiseret, idet det ikke har nogen større by. Forliget er spredt over et større område, der omfatter syv centre og 55 bydele.

Blandt de mest populære attraktioner i Espoo Art Museum er EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoo City Museum – og en bilmuseum og en sten museum. Ellers Espoo Domkirke (fra 1400-tallet) og Noux National Park (en lille nordvest for centrum) er nævnt. Byen er kendt for sine smukke kystlinje og hans fremragende svømning – og 17 km nord for byen kan du besøge Nordens største vandland, “Serena”.

Shopping muligheder i Espoo er meget god. Der er flere store varehuse og indkøbscentre, og flere små butikker. Møblerne kæde IKEA har også en filial lige uden for byen.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa International Airport , som ligger i nærheden af hovedstaden.

Dansk