Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Helsinki Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Helsinki Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Helsinki Lufthavn miniguide

Billeje Helsinki Lufthavn

Biludlejning Helsinki Lufthavn

Helsinki-Vantaa Airport ligger 19 km nord for centrum Helsinki , 5 km fra Vantaa.Der er busser mellem lufthavnen og Helsinki, hvilket tager omkring 40 minutter. Der er 5 biludlejning selskab i lufthavnen ligger på gangen mellem de to terminaler. Disse er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

I 2008 passagerer besøgte 12.589.400 Helsinki Lufthavn er den største i Finland .Fra Helsinki, en flyvning direkte til 120 destinationer i hele verden er det lufthavnen, der har den næststørste destination på kortet i hele Nordeuropa. Det blev bygget i 1952 for sommer-OL. De vigtigste base for Air Finland, Finnair, Blue 1 og Finncomm Airlines og har en national og en international terminal.

Helsinki Lufthavn har en fremragende vifte af caféer, restauranter, barer og butikker. Andre faciliteter inkluderer et apotek, trådløst internet, legeplads, konferencecenter og turistinformation. Der er to hoteller i lufthavnen, Scandic Gateway Hotel og Hilton Helsinki-Vantaa Airport Hotel.

Dansk