Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kotka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kotka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kotka miniguide

Billeje Kotka
Biludlejning Kotka

Kotka, som er Finlands sekunder travleste havn, ligger i Den Finske Bugt – ved mundingen af floden Kymmene.Byen, der har været handel rettigheder siden 1879, har 55.694 indbyggere (2008). Når dagens Kotka er beliggende, var i slutningen af 1700-tallet bygget en stor fæstning – Svensk Sund. I dag er der rester af fæstningen på Kotka ö uden for byen.

Blandt attraktionerne i Kotka, er der en helt speciel akvarium, som kun indeholder fisk, der lever i ferskvand Finland – Kotka Maretarium. Ellers har byen flere smukke parker – og der skal Sapokka Water Park specifikt nævnt.

Nærhed til havet gør flere af byens attraktioner har en færgerute. Den forreste af disse er den Maritime Center Vellamo – en enorm museum kompleks, som omfatter Finland sjøhistoriske museum og Kymi Valley Museum. Bygningerne, der dækker et areal på 15.000 km2, er karakteren af det eksperimentelle finske arkitekt Ilmari Lahdelma.

En meget populær sommer begivenhed er festival “Kotka Sea Days” – med koncerter, kapsejladser og andre kulturelle begivenheder.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa Internationale Lufthavn uden for hovedstaden, Helsinki, cirka 130 km vest for Kotka.