Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kotka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kotka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kotka miniguide

Billeje Kotka

Biludlejning Kotka

Kotka, som er Finlands sekunder travleste havn, ligger i Den Finske Bugt – ved mundingen af floden Kymmene.Byen, der har været handel rettigheder siden 1879, har 55.694 indbyggere (2008). Når dagens Kotka er beliggende, var i slutningen af 1700-tallet bygget en stor fæstning – Svensk Sund. I dag er der rester af fæstningen på Kotka ö uden for byen.

Blandt attraktionerne i Kotka, er der en helt speciel akvarium, som kun indeholder fisk, der lever i ferskvand Finland – Kotka Maretarium. Ellers har byen flere smukke parker – og der skal Sapokka Water Park specifikt nævnt.

Nærhed til havet gør flere af byens attraktioner har en færgerute. Den forreste af disse er den Maritime Center Vellamo – en enorm museum kompleks, som omfatter Finland sjøhistoriske museum og Kymi Valley Museum. Bygningerne, der dækker et areal på 15.000 km2, er karakteren af det eksperimentelle finske arkitekt Ilmari Lahdelma.

En meget populær sommer begivenhed er festival “Kotka Sea Days” – med koncerter, kapsejladser og andre kulturelle begivenheder.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa Internationale Lufthavn uden for hovedstaden, Helsinki, cirka 130 km vest for Kotka.

Dansk