Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Turku Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Turku Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Turku Lufthavn miniguide

Billeje Turku Lufthavn

Biludlejning Turku Lufthavn

Lufhavn Turku (TKU), der ligger 4 km nord for Turku i Finland .Busserne kører hver 20 minut mellem lufthavnen og Turku .Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Avis, Europcar, Scandia leje, Toyota rene, Budget, Hertz og Sixt.

Omkring 320 000 passagerer besøgte Turku Lufthavn hvert år gør det 5. største lufthavn i Finland efter antallet af passagerer. Lufthavnen har én passagerterminal er specielt designet til lavkostfly, såsom Wizz Air flyver til Budapest , Gdansk, Riga og Warszawa.Tilsammen en rejse på omkring 15 forskellige europæiske destinationer fra Turku lufthavn.

Turku Lufthavn har en restaurant, en cafe, pligt og en gave shop. Andre faciliteter, en bank, baby / familie værelser og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk