Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Turku Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Turku Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Turku Lufthavn miniguide

Billeje Turku Lufthavn
Biludlejning Turku Lufthavn

Lufhavn Turku (TKU), der ligger 4 km nord for Turku i Finland .Busserne kører hver 20 minut mellem lufthavnen og Turku .Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Avis, Europcar, Scandia leje, Toyota rene, Budget, Hertz og Sixt.

Omkring 320 000 passagerer besøgte Turku Lufthavn hvert år gør det 5. største lufthavn i Finland efter antallet af passagerer. Lufthavnen har én passagerterminal er specielt designet til lavkostfly, såsom Wizz Air flyver til Budapest, Gdansk, Riga og Warszawa.Tilsammen en rejse på omkring 15 forskellige europæiske destinationer fra Turku lufthavn.

Turku Lufthavn har en restaurant, en cafe, pligt og en gave shop. Andre faciliteter, en bank, baby / familie værelser og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.