Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gdansk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gdansk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gdansk miniguide

Gdansk

Biludlejning Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by. Gdansk eller Danzig, som det blev kaldt på tysk, er placeret på en tidligere hovedarm af floden Wisla ved Gdansk-bugten i det nordlige Polen .Gdansk, sammenholdt med nabobyerne Tri-byen region. Gdansk har 456.000 indbyggere og er med Gdynia Polens største havneby. Her er der en færge til Stockholm Nynäshamn og Karlskrona i Sverige .

Gda?sk blev først nævnt i 997 I 1360 blev byen Hansaby. Efter Anden Verdenskrig blev byen polsk, men de tyske forhistorien vidundere under overfladen. I den seneste tid, der er kendt Study som fødestedet for den solidaritet bevægelse ledet af Lech Walesa. Old Town, Stare Miasto, med dens smalle gader har flere gavlhuse fra 15000-1700’s. Det er 105 meter lang, 66 meter bred med et tårn på 78 meter.

Lech Walesa Lufthavn ligger 14 kilometer vest for Gdansk.

Dansk