Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gdansk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gdansk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gdansk miniguide

Gdansk
Biludlejning Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by. Gdansk eller Danzig, som det blev kaldt på tysk, er placeret på en tidligere hovedarm af floden Wisla ved Gdansk-bugten i det nordlige Polen .Gdansk, sammenholdt med nabobyerne Tri-byen region. Gdansk har 456.000 indbyggere og er med Gdynia Polens største havneby. Her er der en færge til Stockholm Nynäshamn og Karlskrona i Sverige .

Gda?sk blev først nævnt i 997 I 1360 blev byen Hansaby. Efter Anden Verdenskrig blev byen polsk, men de tyske forhistorien vidundere under overfladen. I den seneste tid, der er kendt Study som fødestedet for den solidaritet bevægelse ledet af Lech Walesa. Old Town, Stare Miasto, med dens smalle gader har flere gavlhuse fra 15000-1700’s. Det er 105 meter lang, 66 meter bred med et tårn på 78 meter.

Lech Walesa Lufthavn ligger 14 kilometer vest for Gdansk.