Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Warszawa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Warszawa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Warszawa miniguide

Warszawa
Biludlejning Warszawa

Warszawa er hovedstaden i Polen .Beliggende på Wisla-floden i midten af Polen. Warszawa har ca. 1,7 millioner indbyggere, ca. 2.400 tusind med forstæder.

Warszawa er en by rig på kultur, med mange teatre, museer og opera. Ca. 80% blev ødelagt under 2. World War II, men det middelalderlige centrum er genopbygget.Old Town, som har sin oprindelse fra 1400-tallet UNESCO World Heritage List. Det har stadig rester af den gamle bymur. Det var i Warszawa ghettoen var. Mellem pladsen og slottet er den gotiske katedral i januar fra 1300. Det kongelige palads, en rød bygning fra 1300-tallet kongebolig i 1569, og var formand for boliger 1944.Denne storslåede Wilanowpalasset er en barokslot, der blev bygget på 160-nummeret for Kong John II. Det er en af Europas største paladser, og har en stor kunstsamling. Warszawa har mange festivaler, fra Mozart Festival, Film Festival og jødisk kultur.

Warszawa Airport, Fryderyk Chopin Okecie er 11 km til centrum af Warszawa i sydvest.