Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Warszawa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Warszawa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Warszawa miniguide

Warszawa

Biludlejning Warszawa

Warszawa er hovedstaden i Polen .Beliggende på Wisla-floden i midten af Polen. Warszawa har ca. 1,7 millioner indbyggere, ca. 2.400 tusind med forstæder.

Warszawa er en by rig på kultur, med mange teatre, museer og opera. Ca. 80% blev ødelagt under 2. World War II, men det middelalderlige centrum er genopbygget.Old Town, som har sin oprindelse fra 1400-tallet UNESCO World Heritage List. Det har stadig rester af den gamle bymur. Det var i Warszawa ghettoen var. Mellem pladsen og slottet er den gotiske katedral i januar fra 1300. Det kongelige palads, en rød bygning fra 1300-tallet kongebolig i 1569, og var formand for boliger 1944.Denne storslåede Wilanowpalasset er en barokslot, der blev bygget på 160-nummeret for Kong John II. Det er en af Europas største paladser, og har en stor kunstsamling. Warszawa har mange festivaler, fra Mozart Festival, Film Festival og jødisk kultur.

Warszawa Airport, Fryderyk Chopin Okecie er 11 km til centrum af Warszawa i sydvest.

Dansk