Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Warszawa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Warszawa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Warszawa Lufthavn miniguide

Billeje Warszawa Lufthavn

Biludlejning Warszawa Lufthavn

Warszawa Frederic Chopin Airport ligger 10 km sydvest for Warszawa og er den største lufthavn i Polen .Ud over regelmæssige forbindelser mellem Warszawa og lufthavnen er der direkte busser til 30 forskellige byer i Polen. Bilen selskaber er repræsenteret på Warszawa lufthavn er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Ge-Car og Alamo.

8.282.035 passagerer besøgte Warszawa Lufthavn i 2009. De vigtigste base for Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, LOT Polish Airlines. London, Frankfurt, Paris og Amsterdam er de fire travleste internationale destinationer.Lufthavnen har to terminaler i samme bygning, var Terminal 2 afsluttet i 2008.

Shopping muligheder er ikke særlig god i lufthavnen, som primært består af en tax free, den vifte af drikkevarer og spisning er god. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank-, sundheds-, baby / alrum og VIP lounge. Transit Falcon Hotel ligger på terminalen, mens Courtyard by Marriott ligger lige udenfor. Courtyard by Marriott har et stort konferencecenter.

Dansk