Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Warszawa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Warszawa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Warszawa Lufthavn miniguide

Billeje Warszawa Lufthavn
Biludlejning Warszawa Lufthavn

Warszawa Frederic Chopin Airport ligger 10 km sydvest for Warszawa og er den største lufthavn i Polen .Ud over regelmæssige forbindelser mellem Warszawa og lufthavnen er der direkte busser til 30 forskellige byer i Polen. Bilen selskaber er repræsenteret på Warszawa lufthavn er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Ge-Car og Alamo.

8.282.035 passagerer besøgte Warszawa Lufthavn i 2009. De vigtigste base for Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, LOT Polish Airlines. London, Frankfurt, Paris og Amsterdam er de fire travleste internationale destinationer.Lufthavnen har to terminaler i samme bygning, var Terminal 2 afsluttet i 2008.

Shopping muligheder er ikke særlig god i lufthavnen, som primært består af en tax free, den vifte af drikkevarer og spisning er god. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank-, sundheds-, baby / alrum og VIP lounge. Transit Falcon Hotel ligger på terminalen, mens Courtyard by Marriott ligger lige udenfor. Courtyard by Marriott har et stort konferencecenter.