Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Riga Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riga Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riga Lufthavn miniguide

Billeje Riga Lufthavn
Biludlejning Riga Lufthavn

Riga International Airport (RIX) er 10 km vest for Riga .Det er den største lufthavn i de baltiske lande. Der er god busforbindelse mellem Riga og lufthavnen. The biluteleiefirmaene til stede på lufthavnen er Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 og Transporent.

4.066.793 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Riga kan rejse direkte til over 60 destinationer i 30 forskellige lande. Den har tre terminaler og har været gennem flere renoveringsprojekter i fortiden, den sidste terminal blev åbnet i 2006.

Riga Lufthavn er et knudepunkt for airBaltic, som er den virksomhed, der flyver til de fleste destinationer. Riga International Airport har en god shopping omhandler flere toldfri butikker, mode, tilbehør og en butik med souvenirs og specialiteter fra Letland .Der er også flere caféer, barer og restauranter i lufthavnen. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, et kapel, bank, konferencecenter og posthus. En af de nærmeste hoteller er Best Western Hotel Mara, der ligger ca 1,5 km fra lufthavnen.