Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Riga Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riga Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riga Lufthavn miniguide

Billeje Riga Lufthavn

Biludlejning Riga Lufthavn

Riga International Airport (RIX) er 10 km vest for Riga .Det er den største lufthavn i de baltiske lande. Der er god busforbindelse mellem Riga og lufthavnen. The biluteleiefirmaene til stede på lufthavnen er Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 og Transporent.

4.066.793 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Riga kan rejse direkte til over 60 destinationer i 30 forskellige lande. Den har tre terminaler og har været gennem flere renoveringsprojekter i fortiden, den sidste terminal blev åbnet i 2006.

Riga Lufthavn er et knudepunkt for airBaltic, som er den virksomhed, der flyver til de fleste destinationer. Riga International Airport har en god shopping omhandler flere toldfri butikker, mode, tilbehør og en butik med souvenirs og specialiteter fra Letland .Der er også flere caféer, barer og restauranter i lufthavnen. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, et kapel, bank, konferencecenter og posthus. En af de nærmeste hoteller er Best Western Hotel Mara, der ligger ca 1,5 km fra lufthavnen.

Dansk