Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hämeenlinna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hämeenlinna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hämeenlinna miniguide

Billeje Hämeenlinna

Biludlejning Hämeenlinna – Foto: © Balcher

Hämeenlinna (svensk: Häme) er en by med ca. 66.000 indbyggere, beliggende i landskabet Karla-Häme (faktisk Liga Tavastland). Det er det administrative center i det sydlige Finland. Afstanden til hovedstaden Helsinki drejer sig om. 100 km.

Hämeenlinna har haft byen status siden 1639, og centret var til stede, når Häme Castle (Häme Castle). Efter en større brand i 1831 blev flyttet centrum og genopbygget – men i løbet af året, der er gået siden da, har byen udvidet, så i dag på slottet igen forbundet til centrum.

Häme Castle, oprindelig bygget omkring 1250 af den svenske Birger Jarl, byens største turistattraktion. Der er også et museum på slottet. Hämeenlinna også har en monumental historisk museum – og lidt uden for byen kan du besøge det finske Artillery Museer. Hämeenlinna er også kendt som den verdensberømte komponist Jean Sibelius ‘(1865-1957) hjemby – og i hans barndomshjem er nu en særskilt Sibelius Museum.

Den nærmeste lufthavn er Tampere Pirkkala International Airport i Tampere (Tammerfors), ca. 75 km nord for Hämeenlinna.

Dansk