Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hämeenlinna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hämeenlinna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hämeenlinna miniguide

Billeje Hämeenlinna
Biludlejning Hämeenlinna – Foto: © Balcher

Hämeenlinna (svensk: Häme) er en by med ca. 66.000 indbyggere, beliggende i landskabet Karla-Häme (faktisk Liga Tavastland). Det er det administrative center i det sydlige Finland. Afstanden til hovedstaden Helsinki drejer sig om. 100 km.

Hämeenlinna har haft byen status siden 1639, og centret var til stede, når Häme Castle (Häme Castle). Efter en større brand i 1831 blev flyttet centrum og genopbygget – men i løbet af året, der er gået siden da, har byen udvidet, så i dag på slottet igen forbundet til centrum.

Häme Castle, oprindelig bygget omkring 1250 af den svenske Birger Jarl, byens største turistattraktion. Der er også et museum på slottet. Hämeenlinna også har en monumental historisk museum – og lidt uden for byen kan du besøge det finske Artillery Museer. Hämeenlinna er også kendt som den verdensberømte komponist Jean Sibelius ‘(1865-1957) hjemby – og i hans barndomshjem er nu en særskilt Sibelius Museum.

Den nærmeste lufthavn er Tampere Pirkkala International Airport i Tampere (Tammerfors), ca. 75 km nord for Hämeenlinna.