Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tampere Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampere Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tampere Lufthavn miniguide

Billeje Tampere Lufthavn
Biludlejning Tampere Lufthavn

Tampere-Pirkkala Lufthavn (TMP), ligger 13 km sydvest for Tampere. Der er busforbindelser mellem centrum af Tampere og lufthavnen. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Hertz, Avis, Scandia leje og Europcar.

628.084 passagerer besøgte Tampere Lufthavn i 2009. Det er den 3. største lufthavn i Finland, og en af de hurtigst voksende, takket være lave omkostninger selskab Ryanair, som flyver til flere europæiske byer.Lufthavnen fungerer også som en base for de finske Air Force.

Tampere Lufthavn har en restaurant og en toldfri butik. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, turist-og mødelokaler. Der er ingen hoteller på Airport.