Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kemi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kemi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kemi Lufthavn miniguide

Billeje Kemi Lufthavn

Biludlejning Kemi Lufthavn

Kemi-Tornio lufthavn (KEM) ligger 6 km fra Kemi og 19 km fra Tornio. Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og byerne, så taxaer er et godt alternativ. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz og Scandia leje.

I 2009 lufthavnen havde besøg af 95 609 passagerer, 1.366 af disse kom til internationale flyvninger.Den eneste regelmæssige fly fra Kemi-Tornio lufthavn går til Helsinki med Finncomm Airlines med omkring 5 afgange dagligt.

Kemi-Tornio lufthavn har en restaurant og en souvenirbutik. Beboelsesrum skal rejse til Kemi eller Tornio.

Dansk