Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kemi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kemi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kemi miniguide

Billeje Kemi

Biludlejning Kemi

Kemi (ca. 23.000 indbyggere) er en af Finlands vigtigste havne.Byens største base kommer fra den lokale avis industri, som har en lang tradition her. Kemi er leder af Den Botniske Bugt – i Finlands nordligste landskab – Lapland.

Verdens nordligste hovedvej løber nordvest fra nabobyen Kemi Tornio (svensk: Tornio), som ligger lige på den svenske grænse (og knyttet til den svenske by Haparanda). Afstanden er ca. 27 km.

Kemis mest spektakulære attraktion er verdens største snøslott – Lumi Linna – som hver vinter er bygget op i havneområdet. Slottet indeholder en legeplads, restaurant, hotel, kapel og et galleri af sne skulpturer. Snøslottet sæsonen varer fra slutningen af januar til begyndelsen af april.

Ellers nævnes Kemi Kultur Center. Det er beliggende i hjertet af byen – og det har sådan bibliotek, kunstgalleri og teater.
Den nærmeste lufthavn er Kemi-Tornio lufthavn ca. For 6 km nordvest Kemi centrum.

Dansk