Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kemi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kemi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kemi miniguide

Billeje Kemi
Biludlejning Kemi

Kemi (ca. 23.000 indbyggere) er en af Finlands vigtigste havne.Byens største base kommer fra den lokale avis industri, som har en lang tradition her. Kemi er leder af Den Botniske Bugt – i Finlands nordligste landskab – Lapland.

Verdens nordligste hovedvej løber nordvest fra nabobyen Kemi Tornio (svensk: Tornio), som ligger lige på den svenske grænse (og knyttet til den svenske by Haparanda). Afstanden er ca. 27 km.

Kemis mest spektakulære attraktion er verdens største snøslott – Lumi Linna – som hver vinter er bygget op i havneområdet. Slottet indeholder en legeplads, restaurant, hotel, kapel og et galleri af sne skulpturer. Snøslottet sæsonen varer fra slutningen af januar til begyndelsen af april.

Ellers nævnes Kemi Kultur Center. Det er beliggende i hjertet af byen – og det har sådan bibliotek, kunstgalleri og teater.
Den nærmeste lufthavn er Kemi-Tornio lufthavn ca. For 6 km nordvest Kemi centrum.