Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kajaani Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kajaani Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kajaani Lufthavn miniguide

Billeje Kajaani Lufthavn
Biludlejning Kajaani Lufthavn – Foto: © Cecil

Kajaani lufthavn (Kaj) er en lille lufthavn, som ligger 8 km nord-vest for Kajaani .Der er busser, der kører mellem lufthavnen og Kajaani. Bilen udlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota
Leje og Scandia leje.

Kajaani lufthavn blev besøgt af 84.609 passagerer i 2008. Lufthavnen betjenes af Finnair har daglige fly til Helsinki, samt flyselskab Tilauslento Oy Oulun med charter, fragt og ambulance flyvninger til de skandinaviske lande, de baltiske lande og Kola-halvøen.

Kajaani Lufthavn har en cafe / restaurant, som også sælger souvenirs. Andre faciliteter er barn / familie værelser, mail service og mødelokaler.