Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kajaani Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kajaani Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kajaani Lufthavn miniguide

Billeje Kajaani Lufthavn

Biludlejning Kajaani Lufthavn – Foto: © Cecil

Kajaani lufthavn (Kaj) er en lille lufthavn, som ligger 8 km nord-vest for Kajaani .Der er busser, der kører mellem lufthavnen og Kajaani. Bilen udlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota
Leje og Scandia leje.

Kajaani lufthavn blev besøgt af 84.609 passagerer i 2008. Lufthavnen betjenes af Finnair har daglige fly til Helsinki, samt flyselskab Tilauslento Oy Oulun med charter, fragt og ambulance flyvninger til de skandinaviske lande, de baltiske lande og Kola-halvøen.

Kajaani Lufthavn har en cafe / restaurant, som også sælger souvenirs. Andre faciliteter er barn / familie værelser, mail service og mødelokaler.

Dansk