Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kajaani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kajaani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kajaani miniguide

Billeje Kajaani
Biludlejning Kajaani

Kajaani (svensk: Kajaani) er placeret i landskabet Kajanaland helt ret i Finland (mellem de to store søer og Oulujärvi Nuasjärvi).Byen har ca. 38.000 indbyggere (2007), og blev grundlagt i 1651 omkring slottet Kajaneborg (1604) – som stadig er Kaja Anis mest berømte attraktion.

Kajaani er en meget aktiv kulturpolitik og kongres. Ved siden af Alva Kaajaninjoki – nær centrum – er den store Kaukametsä kongres og kulturcenter, hvor mange store virksomheder og kulturelle arrangementer finder sted.

Ellers Kajaani især kendt for sin årlige nationale danse festival – Kajaani tansii, og hjem til en af Finlands førende teatre – Kajaanin Kaupungin Teatteri. En anden populær begivenhed er den årlige poesifestival i begyndelsen af juli hvert år (Finland største).

En af Finlands mest populære skisportssteder – Vuokatti – beliggende ca. 35 km syd-vest for Kajaani. Dette er også på 1250 m lang ski tunnel, hvor det er muligt at stå på ski hele året rundt.

Kajaani lufthavn er ca. 7 km nordvest for centrum.Der er daglige afgange til hovedstaden Helsinki.