Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kajaani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kajaani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kajaani miniguide

Billeje Kajaani

Biludlejning Kajaani

Kajaani (svensk: Kajaani) er placeret i landskabet Kajanaland helt ret i Finland (mellem de to store søer og Oulujärvi Nuasjärvi).Byen har ca. 38.000 indbyggere (2007), og blev grundlagt i 1651 omkring slottet Kajaneborg (1604) – som stadig er Kaja Anis mest berømte attraktion.

Kajaani er en meget aktiv kulturpolitik og kongres. Ved siden af Alva Kaajaninjoki – nær centrum – er den store Kaukametsä kongres og kulturcenter, hvor mange store virksomheder og kulturelle arrangementer finder sted.

Ellers Kajaani især kendt for sin årlige nationale danse festival – Kajaani tansii, og hjem til en af Finlands førende teatre – Kajaanin Kaupungin Teatteri. En anden populær begivenhed er den årlige poesifestival i begyndelsen af juli hvert år (Finland største).

En af Finlands mest populære skisportssteder – Vuokatti – beliggende ca. 35 km syd-vest for Kajaani. Dette er også på 1250 m lang ski tunnel, hvor det er muligt at stå på ski hele året rundt.

Kajaani lufthavn er ca. 7 km nordvest for centrum.Der er daglige afgange til hovedstaden Helsinki.

Dansk