Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rauma

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rauma inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rauma miniguide

Billeje Rauma
Biludlejning Rauma

Rauma (svensk: Rauma) er placeret på den vestlige kyst i den sydlige del af Finland – mellem Pori (svensk: Björn Borg) og Turku (svensk: Åbo).Byen hører til landskabet Satakunta og har ca. 40.000 indbyggere (2010). Rauma – som er en gammel maritim – fik byen status i 1442, men allerede i den 1300’s var der en Franciskaner kloster og en katolsk kirke her.

Den gamle bydel (Vanha Rauma / Old Rauma) har rødder tilbage til middelalderen og består af et velbevaret og ensartet træbygninger. Kvarteret er Rauma største attraktion – og det har været på UNESCO’s World Heritage List siden 1991.
Rauma er kendt for sine mange musikfestivaler – de fleste af dem, der finder sted om sommeren. Blandt de mest berømte er Rauman Festivo (klassisk musik), Rauma Sommer Jazz, Blues og Rauma RMJ Festival (rock). Nævnes skal også Film Festival Blue Sea Film Festival.

De nærmeste lufthavne er Pori Lufthavn, ca. 50 km nord for Rauma (der er flyforbindelser til Helsinki ) og Turku (Åbo) internationale lufthavn, ca. 90 km syd for Rauma