Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rauma

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rauma inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rauma miniguide

Billeje Rauma

Biludlejning Rauma

Rauma (svensk: Rauma) er placeret på den vestlige kyst i den sydlige del af Finland – mellem Pori (svensk: Björn Borg) og Turku (svensk: Åbo).Byen hører til landskabet Satakunta og har ca. 40.000 indbyggere (2010). Rauma – som er en gammel maritim – fik byen status i 1442, men allerede i den 1300’s var der en Franciskaner kloster og en katolsk kirke her.

Den gamle bydel (Vanha Rauma / Old Rauma) har rødder tilbage til middelalderen og består af et velbevaret og ensartet træbygninger. Kvarteret er Rauma største attraktion – og det har været på UNESCO’s World Heritage List siden 1991.
Rauma er kendt for sine mange musikfestivaler – de fleste af dem, der finder sted om sommeren. Blandt de mest berømte er Rauman Festivo (klassisk musik), Rauma Sommer Jazz, Blues og Rauma RMJ Festival (rock). Nævnes skal også Film Festival Blue Sea Film Festival.

De nærmeste lufthavne er Pori Lufthavn , ca. 50 km nord for Rauma (der er flyforbindelser til Helsinki ) og Turku (Åbo) internationale lufthavn, ca. 90 km syd for Rauma

Dansk