Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pori

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pori inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pori miniguide

Billeje Pori
Biludlejning Pori

Pori (svensk: Björn Borg) er placeret vest for den sydlige del af Finland – hvor floden Kokemäenjoki (svensk: Kumo ALV) flyder ind i Den Botniske Bugt.Byen har 76.641 indbyggere (2009) og er den vigtigste by i landskabet Satakunta (svensk: Satakunta). Pori er også en vigtig havneby, hvor eksport af træ og træprodukter er den vigtigste aktivitet.

Pori blev grundlagt i 1365, og Finland 3 ældste by. Efter en større brand i 1852. Hele byen omregulert og genopbygget Nogle af de arkitektoniske seværdigheder i byen er mere neo-renæssance bygninger langs flodbredden – og Keski-Porin kirkko (Centrala Björn Borgs Kirke) i neo-gotisk stil fra ca. 1860.

Hver sommer i juli, er en af verdens mest berømte jazz festival – Pori Jazz – afholdt her. I modsat fald Pori Teater, Pori Kunstmuseum og Satakunta Museum vigtige kulturelle institutioner i byen.

Når det kommer til fritid, til det centrale park område Printer ø – med en strand – især nævnt. Desuden er der Finlands mest berømte strand nær Pori – af Ytterö.

Pori Lufthavn ligger 2 km syd for centrum.Det er først og fremmest en lokal lufthavn – men med daglige afgange til hovedstaden Helsinki