Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pori

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pori inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pori miniguide

Billeje Pori

Biludlejning Pori

Pori (svensk: Björn Borg) er placeret vest for den sydlige del af Finland – hvor floden Kokemäenjoki (svensk: Kumo ALV) flyder ind i Den Botniske Bugt.Byen har 76.641 indbyggere (2009) og er den vigtigste by i landskabet Satakunta (svensk: Satakunta). Pori er også en vigtig havneby, hvor eksport af træ og træprodukter er den vigtigste aktivitet.

Pori blev grundlagt i 1365, og Finland 3 ældste by. Efter en større brand i 1852. Hele byen omregulert og genopbygget Nogle af de arkitektoniske seværdigheder i byen er mere neo-renæssance bygninger langs flodbredden – og Keski-Porin kirkko (Centrala Björn Borgs Kirke) i neo-gotisk stil fra ca. 1860.

Hver sommer i juli, er en af verdens mest berømte jazz festival – Pori Jazz – afholdt her. I modsat fald Pori Teater, Pori Kunstmuseum og Satakunta Museum vigtige kulturelle institutioner i byen.

Når det kommer til fritid, til det centrale park område Printer ø – med en strand – især nævnt. Desuden er der Finlands mest berømte strand nær Pori – af Ytterö.

Pori Lufthavn ligger 2 km syd for centrum.Det er først og fremmest en lokal lufthavn – men med daglige afgange til hovedstaden Helsinki

Dansk