Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Turku

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Turku inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Turku miniguide

Billeje Turku

Biludlejning Turku

Turku (svensk: Åbo) er placeret i det sydvestlige hjørne af Finland , hvor floden Aura løber ud i øhavet Sea – det vil sige, i farvandet mellem Den Finske Bugt og Botniske Bugt.Archipelago Sea (Saaristomeri) er også navnet på
Finlands største øhav, som ligger her. Turku, der har omkring 180.000 indbyggere (2007), hører til landskabet Finland Korrekt (Varsinais Suomi).

Historisk, Turku lange perioder havde en stærk svensk elementer, men i dag 88% af befolkningen taler finsk.
Turku, grundlagt i 1200-tallet, er Finlands ældste by – og var i middelalderen, selv det vigtigste. Flere overlevende bygninger dokumenterer byens betydning, herunderTurku Cathedral i slutningen af 1200’s (Finlands nationale helligdom) og Turku Castle, som var opført i 1280’s.

Ellers er det en række kulturelle seværdigheder i Turku. Her Turku / Åbo Kunstmuseum er opkaldt, som ligger i en monumental bygning fra 1891 i nyromantisk stil. Den Crafts Museum Kloster Backen er et populært turist attraktioner. I virkeligheden er det her at tale om en hel by fra 1700-tallet, der er blevet bevaret næsten i sin helhed.To af byens særlige museum har også en stor turist tilstrømning: Forum Marineum (en maritim museum, hvor der blandt andre ting, for at opleve den pragtfulde fuld riggen skulder Suomen JOUTSA fra 1902) og Sibelius Museum (med et stort instrument indsamling, herunder efterladtepension noter og manuskripter fra Finland verdensberømte komponist, Jean Sibelius).
Familier med børn ofte vælger en udflugt til de mindre nabobyen Naantali (svensk: Nådendal), 18 km vest for Turku, da vi finder, at det store eventyr park Muumimaailma (Mumin Medievärlden). Den er baseret på Tove Jansson berømte fortællinger Mumitrolde.

Turku har en færgeforbindelse til Mariehamn på Åland og Stockholm – og 8 km nord for byen Turku Lufthavn.

Dansk