Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Turku

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Turku inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Turku miniguide

Billeje Turku
Biludlejning Turku

Turku (svensk: Åbo) er placeret i det sydvestlige hjørne af Finland, hvor floden Aura løber ud i øhavet Sea – det vil sige, i farvandet mellem Den Finske Bugt og Botniske Bugt.Archipelago Sea (Saaristomeri) er også navnet på
Finlands største øhav, som ligger her. Turku, der har omkring 180.000 indbyggere (2007), hører til landskabet Finland Korrekt (Varsinais Suomi).

Historisk, Turku lange perioder havde en stærk svensk elementer, men i dag 88% af befolkningen taler finsk.
Turku, grundlagt i 1200-tallet, er Finlands ældste by – og var i middelalderen, selv det vigtigste. Flere overlevende bygninger dokumenterer byens betydning, herunderTurku Cathedral i slutningen af 1200’s (Finlands nationale helligdom) og Turku Castle, som var opført i 1280’s.

Ellers er det en række kulturelle seværdigheder i Turku. Her Turku / Åbo Kunstmuseum er opkaldt, som ligger i en monumental bygning fra 1891 i nyromantisk stil. Den Crafts Museum Kloster Backen er et populært turist attraktioner. I virkeligheden er det her at tale om en hel by fra 1700-tallet, der er blevet bevaret næsten i sin helhed.To af byens særlige museum har også en stor turist tilstrømning: Forum Marineum (en maritim museum, hvor der blandt andre ting, for at opleve den pragtfulde fuld riggen skulder Suomen JOUTSA fra 1902) og Sibelius Museum (med et stort instrument indsamling, herunder efterladtepension noter og manuskripter fra Finland verdensberømte komponist, Jean Sibelius).
Familier med børn ofte vælger en udflugt til de mindre nabobyen Naantali (svensk: Nådendal), 18 km vest for Turku, da vi finder, at det store eventyr park Muumimaailma (Mumin Medievärlden). Den er baseret på Tove Jansson berømte fortællinger Mumitrolde.

Turku har en færgeforbindelse til Mariehamn på Åland og Stockholm – og 8 km nord for byen Turku Lufthavn.