Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maarianhamina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maarianhamina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maarianhamina miniguide

Billeje Maarianhamina
Biludlejning Maarianhamina

Mariehamn (finsk: Mariehamn) er hovedstaden i Åland skærgård, der ligger i Østersøen, lige udenfor den sydvestlige kyst af det finske fastland. Det har været – og stadig er – en maritim by, der også karakteriserer attraktioner den har at tilbyde. Mariehamn har ca. 11.000 indbyggere – det vil sige næsten halvdelen af Ålands befolkning bor her.

Åland er hundrede procent svensk-talende del og er alle stærkt påvirket af den svenske kultur. Skærgården er en selvforvaltende funktioner i det finske Republik – og har sine egne nationale flag.

Mange af de seværdigheder Mariehamn på havneområdet. I Österhamnen finder vi Sjökvarteret med sin rødmalede skur miljø – og en populær skibsværft museum. I Västerhamnen kan besøge den gamle Jokes hus og museum fartøj “Pommern”, som er en over 100 år gamle stål bark. Dette er også i færgehavnen, som har en passagerfærge link til Stockholm i Sverige, Turku (Åbo) og Helsinki (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland .

Andre attraktioner i Mariehamn, er følgende nævnes: Parker og Badhusparken Purple ø – og Mariebad, en bade-institution, der omfatter en swimming pool, ‘äventyrsbad “for børn og udendørs stranden.

Åland har sin egen lufthavn – Mariehamn Airport – som ligger 3 km fra Mariehamn centrum.