Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maarianhamina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maarianhamina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maarianhamina miniguide

Billeje Maarianhamina

Biludlejning Maarianhamina

Mariehamn (finsk: Mariehamn) er hovedstaden i Åland skærgård, der ligger i Østersøen, lige udenfor den sydvestlige kyst af det finske fastland. Det har været – og stadig er – en maritim by, der også karakteriserer attraktioner den har at tilbyde. Mariehamn har ca. 11.000 indbyggere – det vil sige næsten halvdelen af Ålands befolkning bor her.

Åland er hundrede procent svensk-talende del og er alle stærkt påvirket af den svenske kultur. Skærgården er en selvforvaltende funktioner i det finske Republik – og har sine egne nationale flag.

Mange af de seværdigheder Mariehamn på havneområdet. I Österhamnen finder vi Sjökvarteret med sin rødmalede skur miljø – og en populær skibsværft museum. I Västerhamnen kan besøge den gamle Jokes hus og museum fartøj “Pommern”, som er en over 100 år gamle stål bark. Dette er også i færgehavnen, som har en passagerfærge link til Stockholm i Sverige, Turku (Åbo) og Helsinki (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland .

Andre attraktioner i Mariehamn, er følgende nævnes: Parker og Badhusparken Purple ø – og Mariebad, en bade-institution, der omfatter en swimming pool, ‘äventyrsbad “for børn og udendørs stranden.

Åland har sin egen lufthavn – Mariehamn Airport – som ligger 3 km fra Mariehamn centrum.

Dansk