Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maarianhamina Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maarianhamina Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maarianhamina Lufthavn miniguide

Billeje Maarianhamina Lufthavn

Biludlejning Maarianhamina Lufthavn

Mariehamn Airport (MHQ) er beliggende i Jomala omkring 3 km fra Mariehamn på øen Åland.Der er ingen offentlig transport mellem Mariehamn og lufthavnen, så taxaer er et godt alternativ. I lufthavnen er der 2 biludlejningsfirmaet stede, er der Europcar og Hertz.

62.110 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Mariehamn Airport er den vigtigste base for Air Åland, som har flere daglige afgange til Helsinki og Stockholm . Turku Air flyver dagligt til den finske by Turku.

Mariehamn Airport har en thailandsk restaurant, der også tilbyder kafémat samt turistinformation og afgiftsfri butik. Åland ligger uden for EU-skat grænser, og man kan købe afgiftsfrie varer, selv om man skal fortsætte med at Finland .Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk