Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maarianhamina Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maarianhamina Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maarianhamina Lufthavn miniguide

Billeje Maarianhamina Lufthavn
Biludlejning Maarianhamina Lufthavn

Mariehamn Airport (MHQ) er beliggende i Jomala omkring 3 km fra Mariehamn på øen Åland.Der er ingen offentlig transport mellem Mariehamn og lufthavnen, så taxaer er et godt alternativ. I lufthavnen er der 2 biludlejningsfirmaet stede, er der Europcar og Hertz.

62.110 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Mariehamn Airport er den vigtigste base for Air Åland, som har flere daglige afgange til Helsinki og Stockholm. Turku Air flyver dagligt til den finske by Turku.

Mariehamn Airport har en thailandsk restaurant, der også tilbyder kafémat samt turistinformation og afgiftsfri butik. Åland ligger uden for EU-skat grænser, og man kan købe afgiftsfrie varer, selv om man skal fortsætte med at Finland .Der er ingen hoteller i lufthavnen.