Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oulu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oulu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oulu miniguide

Billeje Oulu

Biludlejning Oulu

Oulu (svensk: Oulu) er placeret i den sydvestlige del af det nordlige Finland – i landskabet i det nordlige Österbotten, hvor floden Oulujoki (Oulu ALV) flyder ind i Den Botniske Bugt.Oulu er landets 6 største og Nordfinland største by. Det blev grundlagt i 1605 af den svenske konge Karl IX, og er således en af Finlands ældste byer.

Der er en række turistattraktioner i Oulu. Et af de mest besøgte, er ruinerne af Oulu Linna (Oulu Castle) i Paladset Holmen Ulejoki (Oulu ALV) – oprindeligt bygget af svenskerne i 1590, men delvis ødelagt af et lynnedslag i 1793. I borgen tårn (oprindeligt bygget i 1875 som astronomisk observatorietårn) er café om sommeren.

Ellers først og fremmest nævnes Technopolis, Skandinaviens ældste teknologi park (1892) – og hundrede år yngre science center Tietomaa. I Tietomaa aktiviteter for hele familien. Oulu har også flere store parker, og “kulturelle øer” Pikisaari (kunst og håndværk) og Turkansaari (udendørs museum) er den populære destination.

Oulu Airport International Airport , der ligger 15 km uden for bymidten, er Finlands sekunder travleste.

Dansk