Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oulu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oulu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oulu miniguide

Billeje Oulu
Biludlejning Oulu

Oulu (svensk: Oulu) er placeret i den sydvestlige del af det nordlige Finland – i landskabet i det nordlige Österbotten, hvor floden Oulujoki (Oulu ALV) flyder ind i Den Botniske Bugt.Oulu er landets 6 største og Nordfinland største by. Det blev grundlagt i 1605 af den svenske konge Karl IX, og er således en af Finlands ældste byer.

Der er en række turistattraktioner i Oulu. Et af de mest besøgte, er ruinerne af Oulu Linna (Oulu Castle) i Paladset Holmen Ulejoki (Oulu ALV) – oprindeligt bygget af svenskerne i 1590, men delvis ødelagt af et lynnedslag i 1793. I borgen tårn (oprindeligt bygget i 1875 som astronomisk observatorietårn) er café om sommeren.

Ellers først og fremmest nævnes Technopolis, Skandinaviens ældste teknologi park (1892) – og hundrede år yngre science center Tietomaa. I Tietomaa aktiviteter for hele familien. Oulu har også flere store parker, og “kulturelle øer” Pikisaari (kunst og håndværk) og Turkansaari (udendørs museum) er den populære destination.

Oulu Airport International Airport, der ligger 15 km uden for bymidten, er Finlands sekunder travleste.