Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oulu Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oulu Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oulu Lufthavn miniguide

Billeje Oulu Lufthavn
Biludlejning Oulu Lufthavn – Aulo Aasmaa

Oulu Airport (OUL) ligger 15 km sydvest for Oulu. Der er busser fra Oulu Lufthavn og lufthavnen hver 20 minut på hverdage. Der er 7 forskellige virksomheder, der udlejer en bil i lufthavnen, er der Avis, Europcar, Hertz, Toyota leje, Sixt, Tran Vell og Scandia leje.

I 2008 passagerer besøgte 802.569 Oulu Lufthavn er den næststørste lufthavn i Finland .De vigtigste terminal vil blive udvidet og renoveret og planen er, at det vil blive afsluttet i løbet af 2011. Det er mere end et dusin daglige flyvninger til Helsinki fra Oulu, og der er mere charterrejser fra lufthavnen til Grækenland , Tyrkiet, De Kanariske Øer osv.

Oulu Airport har et lille udvalg af caféer og restauranter. Andre faciliteter er tax free, familierum og VIP-lokaler. Vihiluoto Hotel-Airport Hotel ligger 3 km fra lufthavnen.