Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oulu Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oulu Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oulu Lufthavn miniguide

Billeje Oulu Lufthavn

Biludlejning Oulu Lufthavn – Aulo Aasmaa

Oulu Airport (OUL) ligger 15 km sydvest for Oulu. Der er busser fra Oulu Lufthavn og lufthavnen hver 20 minut på hverdage. Der er 7 forskellige virksomheder, der udlejer en bil i lufthavnen, er der Avis, Europcar, Hertz, Toyota leje, Sixt, Tran Vell og Scandia leje.

I 2008 passagerer besøgte 802.569 Oulu Lufthavn er den næststørste lufthavn i Finland .De vigtigste terminal vil blive udvidet og renoveret og planen er, at det vil blive afsluttet i løbet af 2011. Det er mere end et dusin daglige flyvninger til Helsinki fra Oulu, og der er mere charterrejser fra lufthavnen til Grækenland , Tyrkiet , De Kanariske Øer osv.

Oulu Airport har et lille udvalg af caféer og restauranter. Andre faciliteter er tax free, familierum og VIP-lokaler. Vihiluoto Hotel-Airport Hotel ligger 3 km fra lufthavnen.

Dansk