Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vaasa Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vaasa Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vaasa Lufthavn miniguide

Billeje Vaasa Lufthavn

Biludlejning Vaasa Lufthavn

Vaasa Airport (VAA) ligger 9 km syd for Vaasa .Der er en bus hver time fra lufthavnen og ind i Vaasa. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen Hertz, Avis, Scandia leje, Toyota Renter, Sixt og Europcar.

343.395 passagerer besøgte lufthavnen i 2008, er det den 5. største lufthavn i Finland efter antallet af passagerer.Finnairs og Finncomm Airlines betjener først og fremmest lufthavnen, men der er også flere charterfly til sydeuropæiske destinationer fra Vasa. Antallet af år været stemt Finlands bedste lufthavn.

Vaasa Airport har en restaurant, men giver ingen skat på deres hjemmesider. Andre faciliteter er muligheder for børnepasning, postboks og telefon. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk