Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vaasa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vaasa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vaasa miniguide

Billeje Vaasa

Biludlejning Vaasa

Vaasa (svensk: Vasa) er placeret på vestkysten af Finland , i jord Ostrobothnia (finsk: Pohjanmaa).Byen har ca. 60.000 beboere, hvoraf omkring 25% har svensk som deres modersmål. I områderne omkring byen, er forholdet det modsatte: Der er en svensk flertallets sprog.

Byen er opkaldt efter den svenske kongeætten Vasa, og blev grundlagt i 1606 af kong Charles IX. Det gamle centrum blev inidlertid flyttes rundt. 7 km efter en omfattende brand i 1852.Vaasa er en by, hvor uddannelse er af central betydning. Ud over universitetets finnews også flere specielle skoler her.

Vaasa og det omkringliggende område er rigt på seværdigheder. Uden for byen ligger den særlige karakter af det område Kvarken Skärgård, der er på UNESCO’s World Heritage List. Nævnes skal også Kvarken Nature Centrum Terra Nova, der er en del af Österbottens Museum. Udenfor Vaasa er også det astronomiske observatorium Söderfjärdens Meteoria, midt i en 500 millioner år gammel meteorit krater.

Ellers Vaasa kendt som en spændende kulturel by, som har både sin egen opera, og både finsk-talende og svensk-sproget teater. Og forlystelsesparken Wasalandia er det oplagte rejsemål, hvis de rejser med børn.
Vaasa Airport , der ligger 9 km sydøst for byen, en lokal lufthavn med rutefly til Helsinki og Stockholm .

Dansk