Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vaasa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vaasa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vaasa miniguide

Billeje Vaasa
Biludlejning Vaasa

Vaasa (svensk: Vasa) er placeret på vestkysten af Finland, i jord Ostrobothnia (finsk: Pohjanmaa).Byen har ca. 60.000 beboere, hvoraf omkring 25% har svensk som deres modersmål. I områderne omkring byen, er forholdet det modsatte: Der er en svensk flertallets sprog.

Byen er opkaldt efter den svenske kongeætten Vasa, og blev grundlagt i 1606 af kong Charles IX. Det gamle centrum blev inidlertid flyttes rundt. 7 km efter en omfattende brand i 1852.Vaasa er en by, hvor uddannelse er af central betydning. Ud over universitetets finnews også flere specielle skoler her.

Vaasa og det omkringliggende område er rigt på seværdigheder. Uden for byen ligger den særlige karakter af det område Kvarken Skärgård, der er på UNESCO’s World Heritage List. Nævnes skal også Kvarken Nature Centrum Terra Nova, der er en del af Österbottens Museum. Udenfor Vaasa er også det astronomiske observatorium Söderfjärdens Meteoria, midt i en 500 millioner år gammel meteorit krater.

Ellers Vaasa kendt som en spændende kulturel by, som har både sin egen opera, og både finsk-talende og svensk-sproget teater. Og forlystelsesparken Wasalandia er det oplagte rejsemål, hvis de rejser med børn.
Vaasa Airport, der ligger 9 km sydøst for byen, en lokal lufthavn med rutefly til Helsinki og Stockholm .