Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kouvola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kouvola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kouvola miniguide

Billeje Kouvola
Biludlejning Kouvola

Kouvola ligger i Kymenlaakso, ca. 58 km nord for havnebyen Kotka i Den Finske Bugt. Det er en moderne by, hvor de fleste af bygningerne er fra 1900-tallet. Før Kouvola i 2009 blev fusioneret med fem nabokommuner, byen havde omkring 31.000 indbyggere. Sin store befolkning er lige over 88.000.

Kouvola ligger i et geografisk område med flere hundrede små og store søer, hvor antallet af hytter er også meget høj. Blandt de seværdigheder. Verla papirmasse og papir fabrik i Jaala, ca 30 km uden for Kouvola, nævnes. Det er et komplet industrielt museum, der siden 1996 har været på UNESCO’s World Heritage List.

Ellers formentlig den største seværdighed i Kouvola tivoli Tykkimäki, beliggende 4 miles fra centrum. Med i alt omkring 40 forlystelser og andre anlæg er Tykkimäki Finland’s tredjestørste forlystelsespark.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa Internationale Lufthavn uden for hovedstaden, Helsinki, ca. 140 km sydvest for Kouvola.