Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kouvola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kouvola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kouvola miniguide

Billeje Kouvola

Biludlejning Kouvola

Kouvola ligger i Kymenlaakso, ca. 58 km nord for havnebyen Kotka i Den Finske Bugt. Det er en moderne by, hvor de fleste af bygningerne er fra 1900-tallet. Før Kouvola i 2009 blev fusioneret med fem nabokommuner, byen havde omkring 31.000 indbyggere. Sin store befolkning er lige over 88.000.

Kouvola ligger i et geografisk område med flere hundrede små og store søer, hvor antallet af hytter er også meget høj. Blandt de seværdigheder. Verla papirmasse og papir fabrik i Jaala, ca 30 km uden for Kouvola, nævnes. Det er et komplet industrielt museum, der siden 1996 har været på UNESCO’s World Heritage List.

Ellers formentlig den største seværdighed i Kouvola tivoli Tykkimäki, beliggende 4 miles fra centrum. Med i alt omkring 40 forlystelser og andre anlæg er Tykkimäki Finland’s tredjestørste forlystelsespark.

Den nærmeste lufthavn er Helsingfors-Vantaa Internationale Lufthavn uden for hovedstaden, Helsinki, ca. 140 km sydvest for Kouvola.

Dansk