Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Savonlinna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Savonlinna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Savonlinna miniguide

Billeje Savonlinna

Biludlejning Savonlinna

Savonlinna (svensk: Savonlinna), som har 27.746 indbyggere (2009), ligger i det sydlige Savonia landskab – i den sydøstlige del af Finland .Afstanden til den russiske grænse er mindre end 70 km. Grundlagt allerede i 1639 – og centrum er beliggende i smukke omgivelser på flere øer i strædet mellem søerne og Haapavesi Pihlajavesi.

Byens mest berømte attraktion er den middelalderlige borg Olavinlinna (svensk: Olof Borg). Det blev bygget af svenskerne i 1470’s, og hvert år siden 1967, har den internationalt anerkendte Savonlinna Opera Festival er blevet afholdt her. Hertil kommer,. Gården mødested for en årlig ballet festival.

En anden stor attraktion i Savonlinna’s Dampskibsfarten på alle de søer, der er forbundet med hinanden i langt Saimaa-systemet. I sommeren kan du cruise med en af de Dampskibe – og man kan også boltre sig i en af de mange andre aktiviteter, byen og de omkringliggende område har at byde på: Kano, lystfiskeri, svømning, golf, etc.Om vinteren, meget populær de to ski lige uden Savonlinna destination.

Barnefamiler på ferie i Savonlinna kan også vælge en udflugt til aktivitetscenter Kesämaa Aqua Park, der ligger 30 km sydøst for byen – i Punkaharju. Ellers Savonlinna siden 2000 er blevet fastsat arrangørby for en meget speciel mesterskab – World mobiltelefon kaste!

Savonlinna Lufthavn , 15 km nord for byen, en lokal lufthavn med rutefly til Helsinki

Dansk