Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Savonlinna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Savonlinna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Savonlinna miniguide

Billeje Savonlinna
Biludlejning Savonlinna

Savonlinna (svensk: Savonlinna), som har 27.746 indbyggere (2009), ligger i det sydlige Savonia landskab – i den sydøstlige del af Finland .Afstanden til den russiske grænse er mindre end 70 km. Grundlagt allerede i 1639 – og centrum er beliggende i smukke omgivelser på flere øer i strædet mellem søerne og Haapavesi Pihlajavesi.

Byens mest berømte attraktion er den middelalderlige borg Olavinlinna (svensk: Olof Borg). Det blev bygget af svenskerne i 1470’s, og hvert år siden 1967, har den internationalt anerkendte Savonlinna Opera Festival er blevet afholdt her. Hertil kommer,. Gården mødested for en årlig ballet festival.

En anden stor attraktion i Savonlinna’s Dampskibsfarten på alle de søer, der er forbundet med hinanden i langt Saimaa-systemet. I sommeren kan du cruise med en af de Dampskibe – og man kan også boltre sig i en af de mange andre aktiviteter, byen og de omkringliggende område har at byde på: Kano, lystfiskeri, svømning, golf, etc.Om vinteren, meget populær de to ski lige uden Savonlinna destination.

Barnefamiler på ferie i Savonlinna kan også vælge en udflugt til aktivitetscenter Kesämaa Aqua Park, der ligger 30 km sydøst for byen – i Punkaharju. Ellers Savonlinna siden 2000 er blevet fastsat arrangørby for en meget speciel mesterskab – World mobiltelefon kaste!

Savonlinna Lufthavn, 15 km nord for byen, en lokal lufthavn med rutefly til Helsinki