Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jyväskylä

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jyväskylä inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jyväskylä miniguide

Billeje Jyväskylä
Biludlejning Jyväskylä

Flyplassen Jyväskylä Airport ligger 20 km nord for sentrum – i Kikkakoski. Der finner man også Mellersta Finland Flygmuseum (Keski-Suomen ilmailmuseo).

Jyväskylä (128 tusind indbyggere i 2008) beliggende i landskabet skiløbere Finland – specielt i den centrale sydlige del af landet, i den nordlige ende af Finlands næststørste sø – 120-mile Päijänne.En af de største attraktioner i Jyväskylä er en tur med dampskib på Päijänne.

Jyväskylä fik byen status i 1837, så det har lidt af den gamle arkitektur at vise. Mere senere, prægede funktionalistiske bygninger – tegnet af landets verdensberømte arkitekt Alvar Aalto – er monumental.

Ellers Jyväskylä primært kendt som en vigtig skoleby – hvor den mest berømte uddannelsesinstitution er Jyväskylä Universitet, som har syv fakulteter.

Byen har også investeret en masse om kunst og kultur, og hver sommer kulturelle festival afholdt Jyväskylä, som er den ældste festival i Finland.Også en række andre festivaler og begivenheder, der finder sted her.

Lufthavn Jyväskylä Lufthavn ligger 20 miles nord for downtown – browseren Koski. Der er også det centrale Finland Flight Museum (Keski-Suomen ilmailmuseo).