Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jyväskylä

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jyväskylä inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jyväskylä miniguide

Billeje Jyväskylä

Biludlejning Jyväskylä

Flyplassen Jyväskylä Airport ligger 20 km nord for sentrum – i Kikkakoski. Der finner man også Mellersta Finland Flygmuseum (Keski-Suomen ilmailmuseo).

Jyväskylä (128 tusind indbyggere i 2008) beliggende i landskabet skiløbere Finland – specielt i den centrale sydlige del af landet, i den nordlige ende af Finlands næststørste sø – 120-mile Päijänne.En af de største attraktioner i Jyväskylä er en tur med dampskib på Päijänne.

Jyväskylä fik byen status i 1837, så det har lidt af den gamle arkitektur at vise. Mere senere, prægede funktionalistiske bygninger – tegnet af landets verdensberømte arkitekt Alvar Aalto – er monumental.

Ellers Jyväskylä primært kendt som en vigtig skoleby – hvor den mest berømte uddannelsesinstitution er Jyväskylä Universitet, som har syv fakulteter.

Byen har også investeret en masse om kunst og kultur, og hver sommer kulturelle festival afholdt Jyväskylä, som er den ældste festival i Finland.Også en række andre festivaler og begivenheder, der finder sted her.

Lufthavn Jyväskylä Lufthavn ligger 20 miles nord for downtown – browseren Koski. Der er også det centrale Finland Flight Museum (Keski-Suomen ilmailmuseo).

Dansk