Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mikkeli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mikkeli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mikkeli miniguide

Billeje Mikkeli

Biludlejning Mikkeli

Mikkeli (svensk: St. Michel) er placeret i den sydøstlige del af Finland , især i landskabet sydlige Savonia.Stedet er først nævnt i skriftlige kilder i 1323 og opkaldt efter ærkeenglen Michael. Mikkeli var dog ikke byens status indtil 1838. En del af Finlands største sø, Lake Saimaa, når op til Mikkeli – og her er færgetrafik, herunder til Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) i sommeren.

Mikkeli er berømt for sin aktive natteliv, og i midten er der en række pubber, barer og natklubber. Af de steder, ellers især adventure park Visulahti nævnes – som også kan besøge Finlands ældste voks kabinet, samt “Miniland” (miniaturemodeller af kendte bygninger finsk).

Ellers er der flere museer i Mikkeli (herunder en kirke museum, der er medtaget i byens ældste bygning – en steinsakristi fra 1500-tallet).Desuden anses det smukke Mikkeli / St Michel katedralen (i neo-gotisk stil fra det sidste århundrede) som en af de seværdigheder.

Den nærmeste større lufthavne er Mikkeli Lufthavn , Jyväskylä Lufthavn (115 km nordvest for Mikkeli) og Helsinki-Vantaa Internationale Lufthavn (230 km sydvest for Mikkeli).

Dansk