Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mikkeli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mikkeli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mikkeli miniguide

Billeje Mikkeli
Biludlejning Mikkeli

Mikkeli (svensk: St. Michel) er placeret i den sydøstlige del af Finland, især i landskabet sydlige Savonia.Stedet er først nævnt i skriftlige kilder i 1323 og opkaldt efter ærkeenglen Michael. Mikkeli var dog ikke byens status indtil 1838. En del af Finlands største sø, Lake Saimaa, når op til Mikkeli – og her er færgetrafik, herunder til Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) i sommeren.

Mikkeli er berømt for sin aktive natteliv, og i midten er der en række pubber, barer og natklubber. Af de steder, ellers især adventure park Visulahti nævnes – som også kan besøge Finlands ældste voks kabinet, samt “Miniland” (miniaturemodeller af kendte bygninger finsk).

Ellers er der flere museer i Mikkeli (herunder en kirke museum, der er medtaget i byens ældste bygning – en steinsakristi fra 1500-tallet).Desuden anses det smukke Mikkeli / St Michel katedralen (i neo-gotisk stil fra det sidste århundrede) som en af de seværdigheder.

Den nærmeste større lufthavne er Mikkeli Lufthavn, Jyväskylä Lufthavn (115 km nordvest for Mikkeli) og Helsinki-Vantaa Internationale Lufthavn (230 km sydvest for Mikkeli).