Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lappeenranta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lappeenranta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lappeenranta miniguide

Billeje Lappeenranta
Biludlejning Lappeenranta

Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) har ca. 72.000 indbyggere – ligger på landet Southern Karelia, i den sydøstlige del af Finland .Den har en smuk beliggenhed på bredden af Finlands største sø, Lake Saimaa – kun 30 km fra grænsen til Rusland .

Lappeenranta blev grundlagt som en svensk by i 1649. En af de største attraktioner er Saimaa kanalen (åbnet i 1856), der forbinder Lake Saimaa med den russiske havn Vyborg leder af Den Finske Bugt. Vyborg blev også frem til 1940 en finsk by (Viborg / Viipuri). Om sommeren kan du rejse med båd på kanalen mellem byerne Lappeenranta og Vyborg.

Interessante historiske bygninger i Lappeenranta, er følgende nævnes: Den russisk-ortodokse kirke (som er Finlands ældste ortodokse kirke) og en gammel fæstning fra den svenske tid, som i dag huser flere museum afdelinger.

Byens lufthavn – Lufthavn Lappeenranta – er en af de ældste lufthavne i Finland.