Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lappeenranta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lappeenranta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lappeenranta miniguide

Billeje Lappeenranta

Biludlejning Lappeenranta

Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) har ca. 72.000 indbyggere – ligger på landet Southern Karelia, i den sydøstlige del af Finland .Den har en smuk beliggenhed på bredden af Finlands største sø, Lake Saimaa – kun 30 km fra grænsen til Rusland .

Lappeenranta blev grundlagt som en svensk by i 1649. En af de største attraktioner er Saimaa kanalen (åbnet i 1856), der forbinder Lake Saimaa med den russiske havn Vyborg leder af Den Finske Bugt. Vyborg blev også frem til 1940 en finsk by (Viborg / Viipuri). Om sommeren kan du rejse med båd på kanalen mellem byerne Lappeenranta og Vyborg.

Interessante historiske bygninger i Lappeenranta, er følgende nævnes: Den russisk-ortodokse kirke (som er Finlands ældste ortodokse kirke) og en gammel fæstning fra den svenske tid, som i dag huser flere museum afdelinger.

Byens lufthavn – Lufthavn Lappeenranta – er en af de ældste lufthavne i Finland.

Dansk