Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rovaniemi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovaniemi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovaniemi miniguide

Billeje Rovaniemi

Biludlejning Rovaniemi

Rovaniemi er den kommercielle og kulturelle centrum i Finland nordligste landskab, Lapland. Byen, der også huser Laplands Universitet, har 59.353 indbyggere (2008).Selv om Rovaniemi har været en kirke siden middelalderen, ikke byen handel rettigheder indtil 1960. Der havde helt sikkert været by-type bygninger på stedet, men de fleste bygninger blev brændt af tyskerne i 1944.

Efter 2 World War II, et nyt center, beliggende ved sammenløbet Kemijoki og Ounasjoki mødes, designet af den berømte arkitekt Alvar Aalto (1898-1976). Han er også ansvarlig for flere af byens offentlige bygninger: City Hall (City Hall), By Bibliotek og Lappiahuset (Hvilket huser byens teater).Den mest monumentale bygning i Rovaniemi er tilstrækkeligt, kulturelle og kongrescenter Arcticum, bygget i 1992 i henhold til planerne af en dansk arkitekt firma.

Rovaniemi er også kendt som Santa’s hjemby. Hele to Santa lande (forlystelsesparker med gnome-tema): Santa Park og Santa Claus ‘Village – begge beliggende lige nord for floden Kemijoki.EN halv million besøgende kommer her hvert år bare at besøge Santa Claus (jultomten / joulupukki).

Også ski Ounasvaara lige udenfor byen er en attraktion, der trækker mange turister her i vinter.

Rovaniemi Airport er en lokal lufthavn, der har en række chartertrafikken – samt regelmæssig fly til Helsinki .

Dansk