Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rovaniemi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovaniemi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovaniemi miniguide

Billeje Rovaniemi
Biludlejning Rovaniemi

Rovaniemi er den kommercielle og kulturelle centrum i Finland nordligste landskab, Lapland. Byen, der også huser Laplands Universitet, har 59.353 indbyggere (2008).Selv om Rovaniemi har været en kirke siden middelalderen, ikke byen handel rettigheder indtil 1960. Der havde helt sikkert været by-type bygninger på stedet, men de fleste bygninger blev brændt af tyskerne i 1944.

Efter 2 World War II, et nyt center, beliggende ved sammenløbet Kemijoki og Ounasjoki mødes, designet af den berømte arkitekt Alvar Aalto (1898-1976). Han er også ansvarlig for flere af byens offentlige bygninger: City Hall (City Hall), By Bibliotek og Lappiahuset (Hvilket huser byens teater).Den mest monumentale bygning i Rovaniemi er tilstrækkeligt, kulturelle og kongrescenter Arcticum, bygget i 1992 i henhold til planerne af en dansk arkitekt firma.

Rovaniemi er også kendt som Santa’s hjemby. Hele to Santa lande (forlystelsesparker med gnome-tema): Santa Park og Santa Claus ‘Village – begge beliggende lige nord for floden Kemijoki.EN halv million besøgende kommer her hvert år bare at besøge Santa Claus (jultomten / joulupukki).

Også ski Ounasvaara lige udenfor byen er en attraktion, der trækker mange turister her i vinter.

Rovaniemi Airport er en lokal lufthavn, der har en række chartertrafikken – samt regelmæssig fly til Helsinki .