Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rovaniemi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovaniemi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovaniemi Lufthavn miniguide

Billeje Rovaniemi Lufthavn

Biludlejning Rovaniemi Lufthavn – Foto: © Lauri Silvennoinen

Rovaniemi lufthavn ligger 10 km nord for Rovaniemi .Der er ingen shuttle mellem lufthavnen og hver 15 Rovaniemi minutter. Der er 7 forskellige virksomheder, der udlejer en bil i lufthavnen, er der Avis, Europcar, Hertz, Toyota leje, Sixt, Tran Vell og Scandia leje.

400.477 passagerer besøgte lufthavnen i 2008, og det er de 4 største lufthavn i Finland. Roller Banner krydser polarcirklen. Højsæsonen for chartertrafikken er fra november til januar, og især i julen, hvor mange kommer for at besøge Santa Claus Village, og Santa Park, som ligger blot et par miles fra lufthavnen.

Rovaniemi Airport kan tilbyde et par af kaffe, souvenirbutikker og pligt. Der er et bredt udvalg af hoteller beliggende i nærheden, en af dem er Hotel Santa Claus.

Dansk