Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rovaniemi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rovaniemi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rovaniemi Lufthavn miniguide

Billeje Rovaniemi Lufthavn
Biludlejning Rovaniemi Lufthavn – Foto: © Lauri Silvennoinen

Rovaniemi lufthavn ligger 10 km nord for Rovaniemi .Der er ingen shuttle mellem lufthavnen og hver 15 Rovaniemi minutter. Der er 7 forskellige virksomheder, der udlejer en bil i lufthavnen, er der Avis, Europcar, Hertz, Toyota leje, Sixt, Tran Vell og Scandia leje.

400.477 passagerer besøgte lufthavnen i 2008, og det er de 4 største lufthavn i Finland. Roller Banner krydser polarcirklen. Højsæsonen for chartertrafikken er fra november til januar, og især i julen, hvor mange kommer for at besøge Santa Claus Village, og Santa Park, som ligger blot et par miles fra lufthavnen.

Rovaniemi Airport kan tilbyde et par af kaffe, souvenirbutikker og pligt. Der er et bredt udvalg af hoteller beliggende i nærheden, en af dem er Hotel Santa Claus.