Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salo miniguide

Billeje Salo
Biludlejning Salo – Foto: © Japiot

Kystbyen Salo er i Finlands sydvestlige hjørne – specielt landskabet Varsinais-Suom..Byen, der har ca. 55.000 indbyggere, havde handelsrettigheder i 1960 – men længe været en by-løsning (Salo er første gang nævnt i skriftlige kilder så tidligt som 1325).

Salo er primært kendt for sine high-tech industrien. Blandt andet mobiltelefon producent Nokia har sin største fabrik her ..
Tor kulturelle institutioner har en central funktion i byen: Kulturhuset Kiva (koncerter, dans og teater) og Salo Kunstmuseum – til huse i en 100 år gammel, restaureret lokomotiv numre. Desuden har byen flere museer.

Ellers Salo er i et område med mange naturlige vidundere – og rekreativt område Meri-Teijo, beliggende ved havet lige uden for byen, er en meget populær destination.Du kan medtage spille golf, fiske, leje både og padle en kano eller kajak.

Den nærmeste lufthavn er Turku (Åbo) Lufthavn, 52 km vest for Salo.