Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salo miniguide

Billeje Salo

Biludlejning Salo – Foto: © Japiot

Kystbyen Salo er i Finlands sydvestlige hjørne – specielt landskabet Varsinais-Suom..Byen, der har ca. 55.000 indbyggere, havde handelsrettigheder i 1960 – men længe været en by-løsning (Salo er første gang nævnt i skriftlige kilder så tidligt som 1325).

Salo er primært kendt for sine high-tech industrien. Blandt andet mobiltelefon producent Nokia har sin største fabrik her ..
Tor kulturelle institutioner har en central funktion i byen: Kulturhuset Kiva (koncerter, dans og teater) og Salo Kunstmuseum – til huse i en 100 år gammel, restaureret lokomotiv numre. Desuden har byen flere museer.

Ellers Salo er i et område med mange naturlige vidundere – og rekreativt område Meri-Teijo, beliggende ved havet lige uden for byen, er en meget populær destination.Du kan medtage spille golf, fiske, leje både og padle en kano eller kajak.

Den nærmeste lufthavn er Turku (Åbo) Lufthavn, 52 km vest for Salo.

Dansk