Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lahti

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lahti inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lahti miniguide

Billeje Lahti
Biludlejning Lahti

Lahti (ca. 100.000 indbyggere) er en by, der er centralt beliggende i den sydlige del af Finland – specielt ved søen i landskabet Vesijärvi Päijät-Häme.Selv Lahti ikke fik byen status indtil 1877, betragtes som Finlands ældste bebyggelse (ca. 9 tusind år gammel).

Den moderne Lahti er primært kendt som en vinter destination – især for den årlige ski begivenhed Lahtispelen. Blandt byens seværdigheder er betragtet som også de tre skiløjper, beliggende i “trip-trappe-træsko” dannelse i Lahti Idrott Centrum.

Ellers rådhuset i Lahti (1911) en af de seværdigheder bygninger – ud over Ristinkirkko, en moderne kirke tegnet af den berømte arkitekt Alvar Aalto i 1981.

Lahti har også – ud over en traditionel City Museum – et udvalg af specialitet museer. Blandt disse finder vi Asko møbler Museum, Fire Museum, et hospital museum, en militær medicinsk museum, en militær musik museum – og en restaurant, museum.

Der er en mindre lufthavn i Lahti, men den nærmeste internationale lufthavn er Helsingfors-Vantaa Airport, som ligger ca. 100 km sydvest for Lahti.