Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lahti

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lahti inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lahti miniguide

Billeje Lahti

Biludlejning Lahti

Lahti (ca. 100.000 indbyggere) er en by, der er centralt beliggende i den sydlige del af Finland – specielt ved søen i landskabet Vesijärvi Päijät-Häme.Selv Lahti ikke fik byen status indtil 1877, betragtes som Finlands ældste bebyggelse (ca. 9 tusind år gammel).

Den moderne Lahti er primært kendt som en vinter destination – især for den årlige ski begivenhed Lahtispelen. Blandt byens seværdigheder er betragtet som også de tre skiløjper, beliggende i “trip-trappe-træsko” dannelse i Lahti Idrott Centrum.

Ellers rådhuset i Lahti (1911) en af de seværdigheder bygninger – ud over Ristinkirkko, en moderne kirke tegnet af den berømte arkitekt Alvar Aalto i 1981.

Lahti har også – ud over en traditionel City Museum – et udvalg af specialitet museer. Blandt disse finder vi Asko møbler Museum, Fire Museum, et hospital museum, en militær medicinsk museum, en militær musik museum – og en restaurant, museum.

Der er en mindre lufthavn i Lahti, men den nærmeste internationale lufthavn er Helsingfors-Vantaa Airport , som ligger ca. 100 km sydvest for Lahti.

Dansk