Biludlejning Norge

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Norge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norge miniguide

Norge
Biludlejning Norge

Norge er langt nord i Europa, er det vestligste land på det skandinaviske halvø. Landet har en meget lang kystlinje – Barentshavet i nord-øst, Norskehavet i nord og vest, Nordsøen mod sydvest – og Skagerrak og Kattegat i syd. Ellers landet har en fælles grænse med Rusland, Finland og Sverige .Også nogle oversøiske områder er en del af Kongeriget Norge. Dette gælder for Bear Island og øgruppen Svalbard (Spitsbergen) i Barentshavet, Jan Mayen (mellem Norge og Grønland) og et par små øer i nærheden af Antarktis (Bouvet Island og Peter 1.s ø).

Norge – som i vidt omfang et bjergrigt land – har ca. 4.800 tusind indbyggere (2009). Det højeste punkt er Galdhøpiggen (2469 m). Langs kysten, især i vest, er der flere dybe fjorde – mens de bedste landbrugsområder i den østlige del af landet.
Selvom Norge er langt mod nord, er Golfstrømmen opvarmning, så klimaet er for det meste tempereret. Lige nord dog subarktisk klima – og i den del af landet, der ligger nord for polarcirklen, er der også en periode med midnatssol om sommeren og mørkt om vinteren.

Hovedstaden Oslo, som er placeret i bunden af Oslo-fjorden sydlige del af landet, har ca.580.000 indbyggere (2009). Andre større byer er Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Det officielle sprog i landet er norske, mens det samiske oprindelige folk – som har sine kerneområder nordlige del af landet – har Sami som deres modersmål (selvom de fleste også tale norsk).

Norges største lufthavn – Oslo Gardermoen Lufthavn – ligger lige nord for hovedstaden.Andre store lufthavne erBergen Lufthavn Flesland, Stavanger Lufthavn Sola og Trondheim Lufthavn Værnes.

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i alle større lufthavne og byer i Norge. Prøv søgemaskinen og book en udlejningsbil i 3 nemme trin. Alle priser på biludlejning, omfatter de nødvendige forsikringer og ubegrænset kilometertal.