Biludlejning Norge

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Norge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norge miniguide

Norge

Biludlejning Norge

Norge er langt nord i Europa, er det vestligste land på det skandinaviske halvø. Landet har en meget lang kystlinje – Barentshavet i nord-øst, Norskehavet i nord og vest, Nordsøen mod sydvest – og Skagerrak og Kattegat i syd. Ellers landet har en fælles grænse med Rusland , Finland og Sverige .Også nogle oversøiske områder er en del af Kongeriget Norge. Dette gælder for Bear Island og øgruppen Svalbard (Spitsbergen) i Barentshavet, Jan Mayen (mellem Norge og Grønland) og et par små øer i nærheden af Antarktis (Bouvet Island og Peter 1.s ø).

Norge – som i vidt omfang et bjergrigt land – har ca. 4.800 tusind indbyggere (2009). Det højeste punkt er Galdhøpiggen (2469 m). Langs kysten, især i vest, er der flere dybe fjorde – mens de bedste landbrugsområder i den østlige del af landet.
Selvom Norge er langt mod nord, er Golfstrømmen opvarmning, så klimaet er for det meste tempereret. Lige nord dog subarktisk klima – og i den del af landet, der ligger nord for polarcirklen, er der også en periode med midnatssol om sommeren og mørkt om vinteren.

Hovedstaden Oslo , som er placeret i bunden af Oslo-fjorden sydlige del af landet, har ca.580.000 indbyggere (2009). Andre større byer er Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø . Det officielle sprog i landet er norske, mens det samiske oprindelige folk – som har sine kerneområder nordlige del af landet – har Sami som deres modersmål (selvom de fleste også tale norsk).

Norges største lufthavn – Oslo Gardermoen Lufthavn – ligger lige nord for hovedstaden.Andre store lufthavne erBergen Lufthavn Flesland, Stavanger Lufthavn Sola og Trondheim Lufthavn Værnes.

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i alle større lufthavne og byer i Norge. Prøv søgemaskinen og book en udlejningsbil i 3 nemme trin. Alle priser på biludlejning, omfatter de nødvendige forsikringer og ubegrænset kilometertal.

Dansk