Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kristiansund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansund miniguide

Kristiansund
Biludlejning Kristiansund

Kristiansund ligger på kysten af Western Norge – i Møre og Romsdal Amt – og har omkring 20.000 indbyggere (2007). Byen vender mod havet på de tre øer Kirke i Norge, nordkysten og indlands – som har en broforbindelse med hinanden.

Kristiansund er en vigtig handel center for regionen, og besøgte dagligt af Coastal Express, som opererer mellem Bergen og Kirkenes .Port havneområdet har flere historiske steder og museer fra Kristiansund periode fiskeriby – herunder norske Clipfish Museum.

Byens mest besøgte turistattraktioner er Kvalvik Fort – en af de bedst bevarede kyst fort 2 World Fire Museum, værft museum, Petro Centre – en besøgscenter, hvor de besøgende kan lære mere om olieindustrien off Norges kyst, nord kyst kirke, bygget i 1914, Arne Overland Gallery – et kunstgalleri salg udstillinger af norske malere, og vandet park “Atlanterhavsbadet – en attraktion for hele familien herunder vandrutsjebaner, bølge pool, klatrevæg og en jacuzzi.
14 km ud i havet Grip fiskerleje – en ø med smalle gader og små, maleriske huse. Du kan også besøge turistattraktion Grip stavkirke fra 1500-tallet.

Ellers Kristiansund god indkøbscenter med butikker og natteliv samt flere steder. Byen er også berømt for sin opera, og har en årlig operafestuke i februar.

Kristiansund Airport ligger 8 km nordvest for centrum.