Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristiansund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansund miniguide

Kristiansund

Biludlejning Kristiansund

Kristiansund ligger på kysten af Western Norge – i Møre og Romsdal Amt – og har omkring 20.000 indbyggere (2007). Byen vender mod havet på de tre øer Kirke i Norge, nordkysten og indlands – som har en broforbindelse med hinanden.

Kristiansund er en vigtig handel center for regionen, og besøgte dagligt af Coastal Express, som opererer mellem Bergen og Kirkenes .Port havneområdet har flere historiske steder og museer fra Kristiansund periode fiskeriby – herunder norske Clipfish Museum.

Byens mest besøgte turistattraktioner er Kvalvik Fort – en af de bedst bevarede kyst fort 2 World Fire Museum, værft museum, Petro Centre – en besøgscenter, hvor de besøgende kan lære mere om olieindustrien off Norges kyst, nord kyst kirke, bygget i 1914, Arne Overland Gallery – et kunstgalleri salg udstillinger af norske malere, og vandet park “Atlanterhavsbadet – en attraktion for hele familien herunder vandrutsjebaner, bølge pool, klatrevæg og en jacuzzi.
14 km ud i havet Grip fiskerleje – en ø med smalle gader og små, maleriske huse. Du kan også besøge turistattraktion Grip stavkirke fra 1500-tallet.

Ellers Kristiansund god indkøbscenter med butikker og natteliv samt flere steder. Byen er også berømt for sin opera, og har en årlig operafestuke i februar.

Kristiansund Airport ligger 8 km nordvest for centrum.

Dansk