Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kirkenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kirkenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kirkenes miniguide

Kirkenes

Biludlejning Kirkenes

Kystbyen Kirkenes ligger på Varanger Fjord i det nordlige Norge, og hører til Finnmark. Kirkenes fik byen status i 1998 og har 3.300 indbyggere (2009). Kirkenes er det administrative center i Syd-Varanger kommune, der grænser både Rusland og Finland.

Kirkenes tilbyder stor arktiske vildmark eventyr, og i klart vejr kan du opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren. Populære aktiviteter omfatter kongekrabbe safari, flod bådture til den norsk-russiske grænse og rensdyr safari.
Kirkenes har flere historiske monumenter og seværdigheder fra 2 World War II – herunder bombe værelse “Anders Grotta, Rusland Monument og War Mødre monument (et mindesmærke for kvinders indsats for børn og hjem under Anden Verdenskrig 2).

Andre turistattraktioner i byen omfatte Sør-Varanger Museum / grænseland Museum (hvis udstilling fortæller om regionens natur-og kulturhistorie) og Savio Museum (et museum helliget den berømte samiske kunstner John Andreas Savio (1902-1938) – en udstilling af hans kunst skildrer det samiske rensdyr hyrde kultur og North norske natur).
Uden for byen præst bjerg – hvilket er et udsigtspunkt over Kirkenes og Varanger Fjord.
Kirkenes er endepunktet for E6, og Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes).

Kirkenes Airport – Høybuktmoen, der ligger 14 km vest for centrum.

Dansk