Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kirkenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kirkenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kirkenes miniguide

Kirkenes
Biludlejning Kirkenes

Kystbyen Kirkenes ligger på Varanger Fjord i det nordlige Norge, og hører til Finnmark. Kirkenes fik byen status i 1998 og har 3.300 indbyggere (2009). Kirkenes er det administrative center i Syd-Varanger kommune, der grænser både Rusland og Finland.

Kirkenes tilbyder stor arktiske vildmark eventyr, og i klart vejr kan du opleve midnatssolen om sommeren og nordlys om vinteren. Populære aktiviteter omfatter kongekrabbe safari, flod bådture til den norsk-russiske grænse og rensdyr safari.
Kirkenes har flere historiske monumenter og seværdigheder fra 2 World War II – herunder bombe værelse “Anders Grotta, Rusland Monument og War Mødre monument (et mindesmærke for kvinders indsats for børn og hjem under Anden Verdenskrig 2).

Andre turistattraktioner i byen omfatte Sør-Varanger Museum / grænseland Museum (hvis udstilling fortæller om regionens natur-og kulturhistorie) og Savio Museum (et museum helliget den berømte samiske kunstner John Andreas Savio (1902-1938) – en udstilling af hans kunst skildrer det samiske rensdyr hyrde kultur og North norske natur).
Uden for byen præst bjerg – hvilket er et udsigtspunkt over Kirkenes og Varanger Fjord.
Kirkenes er endepunktet for E6, og Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes).

Kirkenes Airport – Høybuktmoen, der ligger 14 km vest for centrum.