Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergen miniguide

Bergen

Biludlejning Bergen

Bergen, som har ca. 257.000 indbyggere (2009) er den næststørste by efter Oslo , og det administrative center i den vestlige norske amtet Hordaland.Det blev grundlagt i 1070 (Bjørgvin) ved foden af de syv bjerge – og sjøgrense Norskehavet / Nordsøen. Indtil 1314, var Bergen Norges hovedstad – og i den periode 1300 til ca. 1750 var de vigtigste byer i Hanseforbundet.

, Bergen har en række attraktioner at byde på. Nogle af de vigtigste er St. Mary’s Church fra midten af 1100-tallet (byens ældste overlevende bygning) og Cathedral (også fra 1100-tallet, men senere restaureret og genopbygget efter flere brande). Andre vigtige bygninger fra middelalderen er de ældste dele af Bergen fæstning, hvor vi finder Håkonshallen (1200-tallet) og Rosenkrantz Tower (1200-tallet/1500-tallet).

Bergens mest berømte attraktion er Bryggen – en samlet bygninger fra hanseatiske æra, der er på UNESCO’s World Heritage List. Også Troldhaugen, komponisten Edvard Griegs smukke og særprægede boliger i bydelen Fana er et populært turist attraktioner. Her finder du også en Grieg museum. Og fiskemarkedet i byen – byens ældste handelsplads – det er meget overfyldt, især om sommeren.

Bergen er et af Norges vigtigste kulturelle byer – og nogle af de centrale institutioner er National Theatre Stage og Concert Hall Hall. Og hvert år i slutningen af maj til juni afholdes den internationalt berømte festival. Nævnes skal også Bergen Museum, Bergen Kunstmuseum og Bergen Maritime Museum. Ud over de spektakulære akvarium en attraktion de fleste mennesker burde få med ham.

En tur til Skandinaviens ældste tog svævebanen op til toppen af den 350 m høje bjerg Fløien er ikke at foragte – eller du kan tage kablet bil til den højeste af Bergens syv bjerge, Ulriken (643 m).

Bergen Lufthavn – Flesland beliggende ca. 20 km syd for centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder et godt udvalg af billige biludlejning i Bergen og i Bergen Flesland Lufthavn. Vælg den ønskede destination i Bergen og få en instant liste over tilgængelige udlejningsbiler.

Dansk