Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bergen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergen miniguide

Bergen
Biludlejning Bergen

Har du brug for en lejebil i Bergen? Uanset om du ønsker at afhente en lejebil i lufthavnen eller i bymidten, så finder du helt sikkert en lejebil, som passer til dig og dit budget. Det kan betale sig at booke bilen i god tid før afrejse. Lejebilen er derefter klar til dig, når du ankommer til din destination. Når du har en lejebil i Bergen, behøver du ikke bekymre dig om offentlig transport, og du kan tage på behagelige ture til andre steder i Vestlandet. 

Generel information om Bergen

Bergen har en befolkning på ca. 257.000 (2009), og er Norges næststørste by, samt det administrative centrum i det vestnorske Hordaland amt. Byen blev grundlagt i 1070 (Bjørgvin) ved foden af syv bjerge og med en grænse til Norskehavet / Nordsøen. Indtil 1314 var Bergen Norges hovedstad – og i perioden fra 1300 til omkring 1750 var det en meget vigtig by inden for det tyske Hanseforbund. 

Bergen tilbyder mange interessante seværdigheder. Blandt de vigtigste er Mariakirken fra midten af det 12. århundrede (den ældste, bevarede bygning i byen) og katedralen (også fra det 12. århundrede, dog restaureret og genopbygget efter flere brande). Andre vigtige middelalderlige bygninger er de ældste dele af Bergenhus fæstning, som indeholder Haakonshallen (1200-tallet) og Rosenkrantz-tårnet (13. og 16. århundrede). 

Bergens mest berømte attraktion er Bryggen – en række kommercielle bygninger fra Hansetiden, som også er på UNESCO´s verdensarvsliste. En anden populær turistdestination er Troldhaugen, som er det smukke og karakteristiske hjem for komponisten Edvard Grieg, beliggende i bydelen Fana. Her finder du også et museum dedikeret til Grieg. Fiskemarkedet – det ældste handelssted i byen – er et meget travlt sted, især om sommeren. 

Bergen er en af Norges vigtigste kulturelle byer. Nogle af hovedinstitutionerne er teatret Den Nationale Scene og koncertsalen Grieghallen. Hvert år, fra slutningen af maj til starten af juni, finder den internationalt kendte Bergen International Festival sted her. Vi må også nævne Bergen Museum of Art og Bergen Maritime Museum. Det spektakulære Bergen Akvarium er også en attraktion, som du ikke bør gå glip af. 

Det er også et besøg værd at tage en tur med Skandinaviens ældste svævebane på skinner til toppen af det 350 m høje bjerg Fløien. Alternativt kan du tage svævebanen til det højeste af Bergens syv bjerge, Ulriken (643 meter – over havets overflade). 

Vi tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler i Bergen og i Bergen Flesland Lufthavn. Vælg din foretrukne destination i Bergen, og så får du straks en oversigt over tilgængelige udlejningsbiler. 

Lufthavn

Byens internationale lufthavn – Bergen Lufthavn – Flesland (BGO) – ligger 15 km syd for byens centrum. Flere velkendte biludlejningsfirmaer har deres kontorer ved ankomsthallen – inklusive Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt. Lejebilerne parkeres et par minutter s gåafstand fra terminalbygningen. 

Parkeringsmuligheder 

Det er temmelig let at finde en parkeringsplads i Bergen centrum og det er let at parkere i parkeringsgarager. Bygarasjen, “Bygaragen”, er Bergens største parkeringshus med 2265 pladser. Det ligger lige ved indkøbscentret Bergen Storsenter. Derudover er der mange parkeringspladser på gadeniveau mod betaling. 

Køreråd

Der er mange spændende rejseruter i Vestlandet. Turister fra udlandet såvel som fra andre dele af Norge kommer her for at opleve den smukke natur i regionen. 

Når du har en lejebil i Bergen, så kan du for eksempel køre til Voss, som er en kommune og et distrikt i Hordaland. Landsbyen Vossevangen ligger inderst ved Vangsvatnet-søen, ca. 102 km nordøst for Bergen. Voss er kendt for sin smukke vestnorske natur med høje bjerge og dybe dale – ud over floder, vandfald og søer. I området er der to skisportssteder, der er åbne om vinteren, og om sommeren er rafting, fiskeri og padling med kano populære aktiviteter. 

I Vossevangen kan du besøge Finnesloftet, som er fra fra 1295 og tilhører den nationale kulturarv. Voss Folkemuseum har en velbevaret gårdsplads, hvor de ældste bygninger er fra1600-tallet. Voss kirken fra 1270 er også en attraktion. 

At køre til Edvard Grieg Museum Troldhaugen, som ligger kun 7 km uden for Bergen centrum, er også ret populært. Troldhaugen blev bygget i 1885. Her tilbragte komponisten Edvard Grieg (1843 – 1907) 22 år af sit liv. I dag er huset et museum, hvor der regelmæssigt afholdes koncerter.