Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergen Lufthavn miniguide

Billeje Bergen Lufthavn

Biludlejning Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) placeret i lufthavnen 20 km syd for Bergen .Bus mellem lufthavnen og Bergen tager cirka 30 minutter. Der er også en båd fra lufthavnen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Hertz, Europcar, National, Budget og Avis. Bergen Airport Flesland er blevet stemt Europas bedste lufthavn og verdens 6 bedste lufthavn af den britiske rejsemagasin Wanderlust Travel Awards.

Med 4.808.419 passagerer i 2008, Bergen Lufthavn er den næststørste i Norge .Der er direkte fly til 23 forskellige internationale destinationer fra lufthavnen. Det vigtigste destination er Oslo ruten med mange forbindelser tilbage dagligt.Det er besluttet, at lufthavnen vil blive opgraderet.

Bergen Airport har syv forskellige restauranter, tax free, og nogle butikker. Det har trådløs internetadgang, bank-og mødelokaler. I april 2007 åbnede den første lufthavn hotel, Clarion Hotel Bergen Airport, med plads til 650 mennesker.

Dansk