Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bergen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergen Lufthavn miniguide

Billeje Bergen Lufthavn
Biludlejning Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) placeret i lufthavnen 20 km syd for Bergen .Bus mellem lufthavnen og Bergen tager cirka 30 minutter. Der er også en båd fra lufthavnen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen Hertz, Europcar, National, Budget og Avis. Bergen Airport Flesland er blevet stemt Europas bedste lufthavn og verdens 6 bedste lufthavn af den britiske rejsemagasin Wanderlust Travel Awards.

Med 4.808.419 passagerer i 2008, Bergen Lufthavn er den næststørste i Norge .Der er direkte fly til 23 forskellige internationale destinationer fra lufthavnen. Det vigtigste destination er Oslo ruten med mange forbindelser tilbage dagligt.Det er besluttet, at lufthavnen vil blive opgraderet.

Bergen Airport har syv forskellige restauranter, tax free, og nogle butikker. Det har trådløs internetadgang, bank-og mødelokaler. I april 2007 åbnede den første lufthavn hotel, Clarion Hotel Bergen Airport, med plads til 650 mennesker.