Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oslo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oslo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oslo miniguide

Oslo
Biludlejning Oslo

Har du brug for en lejebil i Oslo? Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse til Oslo, så kan en lejebil være praktisk, når du skal opleve byen og omegnen. Der er flere typer af biler at vælge imellem, og du kan frit vælge, om du vil afhente bilen i byen eller i Oslo lufthavn, Gardermoen. 

Generel Information om Oslo

Med omkring 674. 000 indbyggere er Oslo Norges hovedstad og den største by i landet. Byen ligger i den sydlige del af Norge ved den indre del af Oslofjorden. Adskillige elve som fx Akerselva løber gennem byen. 

Oslo blev grundlagt omkring år 1048. Den blev gjort til hovedstad for første gang i 1314 og senere hen i 1814, da unionen med Danmark blev opløst. Byen har en vigtig havn med både lokale og internationale forbindelser. Oslofjorden og bakkerne omkring byen er populære udflugtsmål for dem, der elsker udendørsaktiviteter. 

Hovedstaden er rig på kultur med over 50 museer, adskillige kunstgallerier, opera, teater, koncerthaller og et interessant natteliv. 

Blandt de mest populære turistattraktioner i Oslo er Slottet, som er den norske kongefamilies residens, og den omgivende park, Slottsparken. Derudover er der byens hovedgade, Karl Johans gate, som strækker sig fra Oslos hovedbanegård i sydøst til Slottet i nordvest – med populære forretninger på begge sider af gaden. Oslo domkirke fra 1697, parlamentet og nationalteatret fra 1899 og de gamle universitetsbygninger tiltrækker også mange turister. 

Andre attraktioner er Akershus-fæstningen (oprindeligt fra 1299), Gamle Aker kirke fra 1100-tallet (byens ældste bygning), Holmenkollbakken med skimuseet, Frogner Park med Vigeland-installationen (skulpturhave), Nasjonalgalleriet med dets samling af Edvard Munch-malerier, Kon-Tiki-museet, Fram-museet, det norske søfartsmuseum og Ibsen-museet. 

Blandt de nyere attraktioner er operahuset et must-see. Det ligger i bydelen Bjørvika, og blev indviet i 2008. 

En lejebil kan bookes flere steder i Oslo, bl.a. i lufthavnen Gardermoen, ved Asker jernbanestation, i bymidten og ved Økernveien. Vi sikrer dig lave priser på lejebiler i Oslo. Brug vores søgemaskine ovenfor til at finde de forskellige udlejningsfirmaers priser og udvalg. 

Lufthavn

Byens internationale lufthavn er Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL), som ligger 50 km nordøst for byen. Du kan finde kontorer for flere velkendte biludlejningsfirmaer ved ankomsthallen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. 

Du kan køre kortere eller længere ture i dit eget tempo med en lejebil i Oslo, og det kan måske friste at besøge andre byer i det østlige Norge? 

Køreråd

Fredrikstad ligger 94 km syd for Oslo, og er en smuk by, som blev grundlagt i 1567. Den betragtes som Nordeuropas bedst bevarede, befæstede by, og Gamlebyen med de historiske voldgrave, bastioner og brolagte gader er et populært udflugtsmål. Kongsten Fort fra 1677 og Fredrikstad Kirke fra 1779 bør også opleves – lige så vel som Fredrikstad Museum. 

Et andet populært rejsetip er en tur til Hadeland Glassverk, 73 km nordvest for Oslo – nærmere bestemt i kommunen Jevnaker ved Randsfjorden. Hadeland Glassverk blev grundlagt i 1762, og er kendt for kvalitetsprodukter inden for glas- og krystalvarer. Glasværkstedet er åbent hver dag hele året. I weekenden kan besøgende ind imellem få chancen for selv at forsøge at blæse glas i glashytten. Området har også et glasmuseum, et galleri og en butik.