Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oslo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oslo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oslo miniguide

Oslo

Biludlejning Oslo

Oslo, med omkring 590.000 indbyggere (2010), er hovedstaden og største by. Det er beliggende i det centrale østlige del af Norge, Sydnorge – lederen af Oslo Fjord.En række floder løber gennem byen – herunder tv og telefon.

Oslo blev grundlagt omkring år 1048, og var hovedstad indtil 1314, senere i 1814 – når union med Danmark blev opløst. Byen har en vigtig havn med færgeforbindelser til både hjemme og i udlandet, og både Oslo fjorden og bakkerne omkring byen er populær destination for udendørs aktiviteter og rekreation.

Hovedstaden har et rigt kulturliv på over 50 museer, adskillige kunstgallerier, opera, teatre, koncertsteder og natteliv steder.
Nogle af de mest populære turistattraktioner i Oslo’s Royal Palace (Royal Palace) – som er den norske konge vigtigste bopæl, Castle Park, hovedgaden Karl Johans gate “(der strækker sig fra Oslo Central Station i det sydøstlige og op til slottet mod nordvest) – med populære business-distriktet på begge sider af gaden, Oslo Domkirke fra 1697, Europa-Parlamentet, National Theatre fra 1899 – og den gamle universitetsbygninger.

Andre attraktioner, Akershus Fæstning (oprindeligt fra 1299), Gamle Aker kirke fra 1100’s (byens ældste bygning), den Holmenkollen skihop med ski-museet, Frogner Park med Vigeland Park (Sculpture Park), National Gallery med sin samling af Edvard Munchs billeder, Kon-Tiki Museum, Fram Museum , norsk Maritime Museum og Ibsen-museet.
Af de nyere attraktioner til Operaen er nævnt. Det er i Bjørvika – og blev indviet i 2008.

Oslo Lufthavn – Gardermoen er Norges største lufthavn, og er ca. 50 km nord for centrum.

Biludlejning er tilgængelig på flere steder i Oslo, herunder Oslo Lufthavn Gardermoen , Asker Train Station, i midten og på Økernveien.Vi garanterer lave priser på billeje i Oslo. Prøv søgemaskinen ovenfor for at se priser og tilgængelighed af udlejningsbiler.

Dansk