Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oslo Gardermoen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oslo Gardermoen Lufthavn miniguide

Billeje Oslo Gardermoen Lufthavn

Biludlejning Oslo Gardermoen Lufthavn

Har du brug for en lejebil, når du ankommer til Oslo lufthavn, Gardermoen? Hvis det er tilfældet, er det praktisk at leje en bil i lufthavnen for at være uafhængig af offentlig transport. Du kan vælge mellem mange forskellige biler. Det anbefales at booke i god tid for at få en bil, som passer til dine behov. Ved at sammenligne priser fra forskellige firmaer kan du finde den billigst mulige lejebil. 

Generel information om Gardermoen

Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL) ligger i Gardermoen på grænsen mellem Nannestad kommune og Ullensaker kommune, omtrent 50 km nord for Oslo. Det er den største lufthavn i Norge og den næststørste i Norden, efter Kastrup lufthavn i København. Der afgår eksprestog og -busser mellem Oslo og lufthavnen. Biludlejningsfirmaer som Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget har kontorer i ankomsthallen ved jernbanestationen. 

28,6 millioner passagerer rejste gennem Oslo lufthavn, Gardermoen i 2019. Lufthavnen blev åbnet i 1998, og har direkte afgange til 94 forskellige internationale destinationer. Gardermoen er hovedsæde for flyselskaberne Norwegian Air Shuttle og SAS. Den nye terminal 2, som skulle være åbnet i 2013, åbnede i 2017. Oslo lufthavn kan håndtere 28 millioner passagerer om året. Populære indenrigsruter går til byerne Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Populære internationale destinationer er Alicante, Málaga, Rom, Pisa og Mallorca

Oslo lufthavn, Gardermoen har 20 butikker og omkring 20 forskellige barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, banker og tre lounger. Der er adskillige skulpturer i terminalen, som er kendt som “lydbade”, installationer som afspiller lyde fra naturen, når du står under dem. Radisson Blu Airport Hotel ligger kun 100 meter fra terminalbygningen. 

Prøv vores søgemaskine, som sammenligner lejebilspriser. Find en billig lejebil i dag! 

Køretips

Hvis du skal til Oslo, så følg E6 mod centrum. Køretiden er ca. 40 minutter. Oslo har mange seværdigheder og attraktioner. Kongeslottet, Karl Johans Gate, parlamentet (Stortinget), Akershus Festning og operahuset er bare nogle af dem. Derudover byder Oslo på et mangfoldigt udvalg af kultur og underholdning, såvel som gode muligheder for shopping. 

Med en lejebil i Gardermoen kan man også besøge byen Lillehammer, som ligger 147 km fra Gardermoen. Lillehammer har et flot olympisk museum, som fortæller de olympiske leges moderne historie. Andre seværdigheder er fx det norske postmuseum og Maihaugen friluftsmuseum med dets 200 historiske bygninger. En af dem er Garmo-stavkirken fra det 13. århundrede. Gågaden Storgata i Lillehammer bymidte er en attraktion i sig selv med sde lave træhuse. I gågaden er der fine butikker, gallerier og caféer.

Dansk