Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oslo Gardermoen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oslo Gardermoen Lufthavn miniguide

Billeje Oslo Gardermoen Lufthavn

Biludlejning Oslo Gardermoen Lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) er placeret på Gardermoen, på grænsen mellem Nannestad og Ullensaker kommune, ca 50 km nord for Oslo .Det er den største lufthavn og den næststørste i de nordiske lande ved Kastrup i København .Der er regelmæssige flytoget og lufthavnen bus mellem Oslo og lufthavnen.Biludlejningsfirmaet Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget ligger i ankomsthallen på togstationen.

18.100 tusind passagerer besøgte Oslo Lufthavn Gardermoen i 2009. Lufthavnen blev åbnet i 1998 og tilbyder direkte rejse til 94 forskellige internationale destinationer og 23 indenlandske destinationer. De vigtigste base for Norwegian Air Shuttle og SAS. Planer der efterlyses en ny terminal 2 skal være afsluttet i 2013, hvilket betyder, at Oslo lufthavn for at imødekomme 28 millioner passagerer. Nogle populære destinationer er Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø. .Nogle populære internationale flyruter er: Alicante, Malaga, Rom , Pisa og Mallorca. .

Oslo Lufthavn Gardermoen, har omkring 20 butikker og ca 20 forskellige barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, og tre lounges. Der er flere skulpturer rundt om terminalbygningen og er kendt for sin “lyddusjer” anlæg, der spiller naturlyde, hvis man er under. Radisson SAS Airport Hotel ligger kun 100 meter fra terminalbygningen.

Prøv vores søgemaskine, der sammenligner priser på biludlejning. Find en billig bil i dag!

Dansk