Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trondheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trondheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trondheim miniguide

Trondheim
Biludlejning Trondheim

Har du brug for en lejebil i Trondheim? Måske leder du efter den billigste billeje i en bestemt tidsperiode? Du kan spare penge ved at sammenlligne biludlejningspriser online, og det kan godt betale sig at bestille lejebilen i god tid inden afrejse. Uanset om du skal til Trondheim for at holde ferie eller aflægge forretningsbesøg, kan du med sikkerhed finde en lejebil, der passer perfekt til dine behov og dit budget. 

Om Trondheim

Universitetsbyen Trondheim (170. 000 indbyggere i 2010) ligger i Sør-Trøndelag amt ved Nidelvens udmunding i Trondheimfjorden. Byen blev grundlagt i år 977 af vikingekongen Olav Tryggvason, og var Norges hovedstad fra 1030 til 1217. 

I dag er Trondheim både et populært rejsemål og et vigtigt handels- og trafikknudepunkt i regionen. Hurtigruten (en offentlig, norsk kystfærgerute) mellem Bergen og Kirkenes er en vigtig kysttransportforbindelse, der befordrer både passagerer og gods. 

Den majestætiske kirke Nidarosdomen, hvis opførelse blev påbegyndt i det 11. århundrede, er byens største attraktion – og den er også et norsk nationalklenodie. Nidarosdomen er desuden et af de mest interessante middelalderkonstruktioner i Norden. 

Blandt andre attraktioner i Trondheim kan nævnes den høje søjle med statuen af Olav Tryggvason midt i byen, den gamle bybro med udskårne træportaler, Vår Frue-kirken fra 1200-tallet og Erkebispegården – et bygningskompleks opført i kampesten fra samme periode. Det er også værd at nævne Kristiansten Festning – et fort fra 1648, samt Munkholmen – en mindre ø 2 km ude i Trondheimfjorden, hvor man kan besøge dele af et fæstningsanlæg, der blev indviet i 1690. Der er færgefart mellem Trondheim og Munkholmen, og øen har også et rekreativt område med fine betingelser for en svømmetur. 

Trondheim har adskillige museer. Blandt dem er NTNU Vitenskapsmuseet (et universitetsmuseum med naturhistoriske og kulturelle udstillinger), Vitensenteret (et populært videnskabshistorisk center med planetarium), Ringve Musikkmuseum (et nationalt museum for musik og musikinstrumenter), et marinemuseum, en botanisk have, et jødisk museum – samt en række kunstmuseer og gallerier. 

Det 124 meter høje Tyholttårnet er en populær turistattraktion i Trondheim. Besøgende har en skøn udsigt over byen fra tårnets observationsdæk 70 meter over jorden. Her kan man også besøge den roterende restaurant Egon. 

Vi har tilbud på biludlejning både i bymidten og i lufthavnen, Trondheim Værnes. Vi har et bredt udvalg af biler begge steder, og nogle af de tilgængelige bilmodeller er Toyota Avensis, Ford Focus Estate, VW Golf, Audi A3, BMW 3-serie, Toyota minibus og Mercedes C-klasse. Prøv vores søgemaskine ovenfor, og bestil din lejebil i tre enkle trin. 

Lufthavn

Den internationale lufthavn, Trondheim Værnes (TRD), ligger 33 km øst for byen. I den separate bygning til højre for ankomsthallen finder du lokalkontorer for en række biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget. 

Når du har en lejebil i Trondheim, har du god mulighed for at udforske området omkring byen uden at være afhængig af offentlig transport. 

Udflugtsmål med en lejebil i Trondheim. 

Et godt køretip kunne være et besøg i minebyen Røros – 154 km sydøst for Trondheim. Byen er kendt for den nu nedlagte kobbermine samt for Rørosmuseet – med Olavsgruva, Smelthytta og Slaggveien. Af øvrige attraktioner kan nævnes kirken fra 1784 og træhusbebyggelsen fra 1700- og 1800-tallet. Hele Røros by er opført på UNESCO’s verdensarvsliste. 

Der er også mulighed for at tage en udflugt til byen Stjørdal ved Stjørdalsfjorden – 33 km øst for Trondheim. En anden populær attraktion i samme område er fæstningen Steinvikholm Slott fra 1532, der ligger i Skatval, 12 km nord for Stjørdal. Dette historiske bygningsværk er opført på en holm, og i perioden mellem maj og oktober er der broforbindelse til fæstningen. 

Hegra Festning er et andet populært turistmål, der ligger 17 km øst for Stjørdal. Fæstningen er et nationalt mindesmærke, og indeholder bl.a. et museum. 

Friluftsmuseet Stjørdal museum Værnes er også et besøg værd. Dette kulturelle museum byder på fremragende udstillinger, og ved museet er der endvidere en gravhøj fra vikingetiden. Værnes Kirke fra 1140 ligger også lige i nærheden.