Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trondheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trondheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trondheim miniguide

Trondheim

Biludlejning Trondheim

Trondheim (170 tusind indbyggere i 2010) beliggende i Trøndelag Amt – ved Nidelva udløbet af Trondheim Fjord. Byen blev grundlagt i 997 af vikingekonge Olav Tryggvason, og var hovedstad i perioden 1030 til 1217.

Trondheim er i dag et populært turistmål, og er også et vigtigt handelscentrum og transport hub for regionen. Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ) docking i byen dagligt.

Den majestætiske katedral – startede i 1100-tallet – er byens største turistattraktion, handling og Norges nationale fristed. Nidaros Domkirke er også en af Skandinaviens mest interessante bygninger fra middelalderen.

Andre seværdigheder i Trondheim omfatte den høje søjle med en statue af Olav Tryggvason stående på pladsen i centrum, Old Town Bridge, med sine udskårne portaler, Vor Frue Kirke fra 1200-tallet, ærkebiskoppen’s Palace – byggesten af sten fra 1200-tallet, Kristiansten Fort fra 1648 og Munkholmen – en lille ø ligger 2 miles fra centrum af fjorden – hvor man kan se en del af Munkholm fæstning fra 1600-tallet.Færgen til øen, som også er et populært rekreativt område med god svømning.
Trondheim har flere museer – herunder Technology Museum (universitet museum med natur-og kulturhistorie på udstillinger), Maritime Museum, Science Center (en populær science aktivitetscenter med et planetarium), Ringve Museum (National Museum of Music og musikinstrumenter), botanisk have, The Jewish Museum – og en række kunstmuseer og gallerier.

De 124 meter høje Tyholttårnet er en populær turistattraktion i Trondheim.Besøgende får en fantastisk udsigt over byen fra tårnets observation dæk, der ligger 70 meter over jorden. Du kan også besøge den roterende restaurant “Egon”.

Trondheim Lufthavn ligger 32 km øst for centrum

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i byen Trondheim og Trondheim Værnes Lufthavn .Vi har et godt udvalg af udlejningsbiler på begge destinationer, og nogle af bilerne kan lejes er Toyota Avensis, Ford Focus stationcar, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-serie, Toyota Minibus og Mercedes C klasse. Prøv søgemaskinen og book en udlejningsbil i 3 nemme trin.

Dansk