Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Røros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Røros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Røros miniguide

Røros

Biludlejning Røros

Røros (3.640 indbyggere i 2009) er en landsby i kommunen Røros, som er beliggende i Syd-Trøndelag Amt. Kommunen er omgivet mod øst til Sverige.Landskabet i Røros er kuperet med store åbne rum, og er mere end 600 m.Derudover har kommunen en række søer og to nationalparker – Femundsmarka og Forollhogna National Park.

Røros er en gammel Bergstad med en række kulturelle relikvier, og er fuld opført på UNESCO’s World Heritage List. Røros kobber Works blev startet i 1644 og var i drift indtil 1977. Dagen tilhører i stedet Røros Museum.

Næsten 1 million mennesker besøger Røros årligt, og museet i Smeltehytta på Malmplassen er byens største attraktion. Museet med dets udstilling “World Heritage Røros med sine minedrift historie. Du bør også besøge Slagger Road Malmplassen hvor Røros indbyggere levede før, og en rundvisning i Olav Mine (som er 13 km fra centrum) er også anbefales.

Den populære vinter marked – Rørosmartnan – er en årligt tilbagevendende begivenhed i februar. Markedet varer i fem dage, og har omkring 80.000 besøgende hvert år.

De regionale lufthavn Røros Lufthavn, der ligger 2 km vest for centrum og har direkte fly til Oslo Lufthavn Gardermoen.

.

Dansk