Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Røros

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Røros inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Røros miniguide

Røros
Biludlejning Røros

Røros (3.640 indbyggere i 2009) er en landsby i kommunen Røros, som er beliggende i Syd-Trøndelag Amt. Kommunen er omgivet mod øst til Sverige.Landskabet i Røros er kuperet med store åbne rum, og er mere end 600 m.Derudover har kommunen en række søer og to nationalparker – Femundsmarka og Forollhogna National Park.

Røros er en gammel Bergstad med en række kulturelle relikvier, og er fuld opført på UNESCO’s World Heritage List. Røros kobber Works blev startet i 1644 og var i drift indtil 1977. Dagen tilhører i stedet Røros Museum.

Næsten 1 million mennesker besøger Røros årligt, og museet i Smeltehytta på Malmplassen er byens største attraktion. Museet med dets udstilling “World Heritage Røros med sine minedrift historie. Du bør også besøge Slagger Road Malmplassen hvor Røros indbyggere levede før, og en rundvisning i Olav Mine (som er 13 km fra centrum) er også anbefales.

Den populære vinter marked – Rørosmartnan – er en årligt tilbagevendende begivenhed i februar. Markedet varer i fem dage, og har omkring 80.000 besøgende hvert år.

De regionale lufthavn Røros Lufthavn, der ligger 2 km vest for centrum og har direkte fly til Oslo Lufthavn Gardermoen.

.